Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Compressoren en persluchtapparatuur

Coupair

Bij Coupair Trading kunt u terecht voor in- en verkoop van alles op het gebied van perslucht. Coupair heeft een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte compressoren. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw persluchtdrogers, drukvaten, filters en generatoren.

Daarnaast kunnen wij service en onderhoud bieden voor alle grote merken zoals Alup, Atlas Copco, Grassair, Bogé en Ingersoll-Rand.

Voor een persoonlijk oplossing in perslucht bent u bij Coupair Trading aan het juiste adres.

Op 1 oktober 1986 is Egbert Couperus begonnen met het opzetten van Coupair Trading. Na jaren ervaring op te hebben gedaan in de persluchtbranche besloot hij een eigen zaak op te starten. Jaren later maakt het betrouwbare familiebedrijf nog altijd deel uit van de gevestigde orde binnen deze branche.

Coupair Trading heeft een diverse klantenkring, maar richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Ze verzorgt de perslucht voor aannemers, vele midden en klein bedrijven, industriele- en havenbedrijven.

Door de korte lijnen tussen Coupair en de klanten kan het familiebedrijf voorzien in een snelle service. In begrijpelijke taal en met een goede after sale probeert Coupair de klanten op een persoonlijke en zeker ook professionele manier van dienst te zijn.

Met deze manier van werken heeft Coupair al jaren een stevige positie binnen de persluchtbranche en is nog van plan dit jaren voort te zetten.

Coupair Trading kan de service van al uw persluchtinstallaties verzorgen. Dit geldt ook voor machines die niet bij Coupair zijn aangeschaft.

U kunt bij ons een servicecontract afsluiten. Coupair verzorgt dan de vaste onderhoudswerkzaamheden en kan eveneens opgeroepen worden bij storingen.

Coupair Trading levert, naast compressoren en drogers, ook alle onderdelen die u nodig heeft voor uw persluchtinstallatie. Een van deze onderdelen zijn de persluchtfilters.

Om ervoor te zorgen dat uw installatie schone perslucht produceert heeft u filters nodig. De filters zijn er op verschillende schoonheidsniveaus en zijn voor uiteenlopende toepassingen te gebruiken.

Wilt u dat uw perslucht vrij is van vuildelen, condenswater en olie-aërosol? Dan moet u filters aanschaffen voor uw installatie.

Er zijn vele soorten filters met verschillen in onder andere formaat, capaciteit en aansluiting. Als u wilt weten wat geschikt is voor u kunt u contact opnemen met Coupair Trading.

Website
website
Adres
Venedien 1, 1441AJ - Purmerend
E-mailadres
info@coupair.nl
Telefoon
0299-648400