Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Makelaars en adviseurs - onroerende goederen

Makelaar @work


Wij hebben een nieuwe naam: Makelaars@WORK. Hetzelfde kantoor maar met een nieuwe eigentijdse naam die voor zichzelf spreekt.

Erg leuk dat je op onze site terecht bent gekomen. Ons makelaarskantoor bestaat inmiddels elf jaar en we zijn gevestigd in het centrum van Haarlem aan het Spaarne. Wij begrijpen dat het best moeilijk is om een geschikte makelaar te vinden die je bij staat bij het verkopen van jouw huis. Of die voor jou een leuk huis kan vinden. De markt is immers vol in beweging en een eerlijk en deskundig advies is juist nu van groot belang. Makelaars@WORK werkt net even anders en geeft net wat meer aandacht. Wij zijn altijd bereikbaar en betrekken je bij het aan- of verkoop proces. Door de jaren heen hebben we voor veel klanten een geschikt huis gevonden: klanten uit Haarlem en omstreken, Amsterdam of andere steden. En vliegers en cabine personeel werkzaam vanuit Schiphol en expats uit het buitenland. Onze brede klantenkring in Haarlem en geheel Zuid Kennemerland groeit gestaag en sinds 1996 staan wij klanten in sommige gevallen al voor de 3e of 4e keer bij voor een aankoop, verkoop of taxatie. Kijk gerust eens rond op onze website en heb je vragen dan staan wij je graag te woord.
Eric Hahn, Register Makelaar Taxateur o.z. , lid NVM.
Rijzen de Amsterdamse koopprijzen de pan uit en kies je liever voor een goede prijs-kwaliteit verhouding? Zit er gezinsuitbreiding in de planning? Of ben je de Amsterdamse drukte helemaal zat en ben je toe aan rust? Haarlem is een fantastisch woonalternatief met haar rustige stijlvolle buurten, bourgondische horeca, nabijheid van zee & strand en aanwezigheid van honderden winkeltjes en culturele hotspots. En net als in een nieuw land, is het fijn om in een nieuwe stad iemand te hebben die je de weg wijst en je op de valkuilen attendeert. Je doet tenslotte niet iedere dag zon levensgrote aankoop die behoorlijk wat stress met zich meebrengt! Met de kennis van de stad & omgeving én met de meer dan tien jaar vakervaring, is Makelaars @ WORK een perfecte gids in jouw soon-to-be stad. Want weten waar jouw droomhuis staat en deze kunnen bemachtigen, vormt de sleutel tot succes!
Wat is jouw huis waard?

Altijd benieuwd geweest naar wat jouw huis nu echt waard is? Bel ons en wij komen geheel vrijblijvend langs voor een gratis waardebepaling.
Korte verkoopperiode door groot bereik!

Website
website
Adres
Nieuwe Gracht 3, 2011NB - Haarlem
Telefoon
023-5530999