Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Goud- en zilversmeden

Xue Mei's Arts & Crafts

Xue Mei's Arts & Crafts bestaat sinds 1993 in Delft, gekenmerkt door authenticiteit & kwaliteit.

Waar Xue Mei's Arts & Crafts misschen wel het meest bekend om staat is de grote collectie handgemaakte zilveren gouden sieraden met of zonder edelstenen die door de eigenaresse zelf zijn gesmeden. Xue Mei Dijkstal is opgeleid en gevormd als werktuigbouwkundige en edelsmid en heeft achter de winkel haar eigen atelier waar de sieraden worden gemaakt. Bij haar eigen werken komen veel vormen van natuurlijke elementen voor, zoals bomen, takken, bladeren. Ook laat Xue Mei Dijkstal zich inspireren door Boeddhisme,Taoïsme, Confucius, Chiese filosofie, Feng Shui en voorwerpen uit het dagelijkse "Oosterse leven", geluksmunt, pencil, sushibord, waaier... Ze maakt sieraden die een boodschap verkondigen, Zie categorie " Xue Mei Atelier".

Ook voor het laten ontwerpen & maken van uw verlovingsringen, trouwringen, verjaardagen, jubileums, geboorten, as/memorie sieraden, oude sieraden aanpassen of omsmelten opnieuw creëren, bedrijf logo sieraden, spelden, manchetknopen, stempels... kunt u bij haar terecht. Sieraden van Xue Mei zijn van okt 2013 t/m feb 2014 geëxposeerd in de Nieuwe Kerk in Amsterdam in het kader van de Tentoonstelling Ming, Keizers, kunstenaars en kooplui in het oude China en hebben daar internationale belangstelling getrokken. Over ieder sieraad wordt samen met u nagedacht en zij zal er daarna met passie en vakmanschap aan werken, creëren is haar missie. Zie categorie "Portfolio".

Om voor iedere bergoting iets moois te kunnen geven, is er een kleinschalige zilver collectie. Die zijn door Xue Mei Dijkstal zelf ontworpen, laten maken in Azië zoals de Chinese karakters Boeddhisme en symbolische tekenen. Of de andere collectie die ze zelf heeft verzameld zie categorie "Exclusieve zilveren sieraden".

Naast de sieraden heeft ze ook een collectie van andermans ambachten vanuit het oosten: Handgesneden edelstenen beeldjes, Japanse netsuke's, handgemaakte sieraden kistjes of dozen van hout, bamboe of bekleed met leer, sommige hiervan worden erna nog beschilderd... De kleine meubels zijn rechtstreeks uit China volgens een oude traditie gemaakt. Aan de muren hangen schitterende wanddecoraties gemaakt van oude Chinese voorwerpen, allen met een eigen symbolische betekenis. De collectie Boeddha's is origineel, Van polystone of stenen tuinboeddha's tot aan prachtige bronzen boeddha's die zo uit een tempel in Asia lijken te komen. Zie categorie "Boeddha's" en "Overig".

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
Gesloten 11:00
18:00
11:00
18:00
11:00
18:00
11:00
21:00
11:00
17:30
Gesloten
Website
website
Adres
Vrouwjuttenland 21, 2611LB - Delft
E-mailadres
info@xuemei.nl
Telefoon
015-2159968