Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Fysiotherapeuten

Praktijk Joosten Fysio- Manueeltherapie

Sinds 1 januari 2007 is Praktijk Joosten gevestigd in Waddinxveen. Door de enorme snelle groei van de praktijk is de heer K.A. Joosten op zoek gegaan naar een grotere locatie. Op 2 Juli 2007 heeft hij zijn praktijk samen met zijn collega en partner mevrouw D.G.L. Deuss heropend op de huidige vestiging in gezondheidscentrum De Boemerang te Waddinxveen.
Ze willen met de praktijk een zo gespecialiseerd mogelijk centrum neerzetten, waardoor de patiënt de meest optimale behandeling krijgt.

Een van de manieren om de kwaliteit te waarborgen is om geregistreerd te staan in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. In dit kwaliteitsregister staat praktijk Joosten sinds jan 2011 met 4 specialisaties geregistreerd. Artsen en verzekeraars zullen steeds vaker naar deze registers kijken.

Praktijk Joosten was de eerste praktijk in Waddinxveen met een geregistreerde bekkenfysiotherapeut. Momenteel is er ook een tweede bekkenfysiotherapeut werkzaam, zij is in juli 2010 afgestudeerd.. Daarnaast heeft Praktijk Joosten twee manueeltherapeuten en een manueeltherapeut in opleiding. Oedeemfysiotherapie is de 3de geregistreerde specialisatie binnen de praktijk en ook hiervoor zijn sinds 2010 twee therapeuten beschikbaar. Met het specialiseren in kaakproblematiek is in 2011 ook 1 therapeut in het orofaciale register ingeschreven. Hiermee is Praktijk Joosten de enige praktijk binnen Waddinxveen met 4 geregistreerde specialisaties in huis naast de algemene fysiotherapie. Vanaf januari 2010 kunnen wij ook kinderfysiotherapie aanbieden door een kinderfysiotherapeut i.o. Zij zal onder supervisie staan van een geregistreerd kinderfysiotherapeut binnen de regio. Vanaf september 2010 volgt er ook een collega de opleiding tot sportfysiotherapeut. Tevens zijn er specialisaties aanwezig, die (nog) niet in het kwaliteitsregister zijn opgenomen, zoals de hart en longrevalidatie, loop en ganganalyse. De eerste wordt in de komende jaren een geregistreerde specialisatie.

Wij zullen ons blijven ontwikkelen om u als patiënt zo goed mogelijk te behandelen naar de nieuwste inzichten en ontwikkelingen.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
07:30
21:00
07:30
21:00
07:30
21:00
07:30
21:00
08:00
17:00
08:00
13:00
Gesloten
Website
website
Adres
Passage 57, 2741HB - Waddinxveen
Telefoon
0182-618022