Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Taxi's

Taxi TamTam

Taxi TamTam is een veelzijdig klein bedrijfje met 1 auto. Als er van te voren besproken word kan er eventueel een bus geregeld worden. Taxi TamTam word gerund door mijzelf, Tamara. Mijn diensten zijn heel veelzijdig en afwisselend, deze bestaan uit: -straattaxi -contract vervoer -horeca vervoer -luchthaven vervoer -spoed ritten naar eerste hulp enz. Eigenlijk alle soorten vervoer met uitzondering van rolstoelen vervoer, maar misschien komt hier in de toekomst verandering in.

Ik doe erg mijn best om iedereen naar wens te vervoeren maar u zult begrijpen dat, ook ik soms wat slaap nodig heb. Ook kan ik mij in een situatie bevinden waarin het niet mogelijk is om de telefoon op te nemen. Ik vraag hiervoor uw begrip en hoop dat u op een later tijdstip wilt terugbellen. U kunt ook de voicemail inspreken.

Mijn klantenkring bestaat uit veel vaste klanten. Dit is ook mijn bedoeling want zo weten we van elkaar waar we aan toe zijn en waar u op kunt rekenen. Ik ben duidelijk en eerlijk wat betreft het afspreken van tijden. 10 minuten zijn 10 minuten, en geen half uur! Daar kunt u op rekenen. Mocht ik door bijvoorbeeld verkeer omstandigheden niet op tijd bij u zijn, dan breng ik u daar telefonisch van op de hoogste. Ik hoop dat u net zo duidelijk bent naar mij toe, zodat geen van ons te lang of voor niks hoeft te wachten.

De prijzen van Taxi TamTam zijn lager dan het vastgestelde maximum tarief. Ook kunt u bij mij een prijs afspreken voor een rit, zo weet u van te voren wat u kwijt bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Voor ritten naar bepaalde opjecten zoals bv. Stations, luchthavens, of festivals, hanteer ik vaste prijzen.Afrekenen kunt u bij mij met contanten, door middel van een betaal verzoek, met uw pinpas of creditcard, door online te bankieren (overmaken) of u kunt in sommige gevallen een factuur krijgen. Betaald u niet met contanten of pinpas? Overleg uw betalingwijze dan Voor dat de rit begint.

Bij Taxi Tam zijn honden, mits aangelijnd, braaf en schoon, toegestaan. In sommige gevallen kan hiervoor een extra bijdrage worden berekend.
In de taxi mag NIET worden gegeten, gedronken of gerookt. Voor het overgeven/kotsen in de taxi betaald u 150 euro! Dit is een vergoeding voor de ritten die ik hier door moet afzeggen of niet kan aannemen, en een gedeelte voor het reinigen van de taxi.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
09:00
01:00
09:00
01:00
09:00
01:00
09:00
01:00
09:00
05:00
12:00
05:00
12:00
01:00
Website
website
Adres
Van Beethovenlaan 517, 3144AM - Maassluis
E-mailadres
info@taxitamtam.nl
Telefoon
06-47141145