Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

Hospice (pers)

“Het belooft een prachtig evenement te worden”

Op zaterdag 27 augustus a.s. vindt de racefietstocht voor dames plaats, waarbij geld ingezameld wordt voor het Hospice Nijkerk. Initiatiefnemer Gijsbert Bast is enthousiast over de medewerking tot op heden. “We hebben momenteel 46 deelnemers, de sponsoring van de verzorging is rond evenals de routebeschrijving van de tocht. Het belooft een prachtig evenement te worden met een prachtig resultaat. Maar er kunnen nog deelnemers en sponsoren bij.”

De deelnemende dames fietsen straks een mooie tocht van 180 km, bekend als ‘Klein Rondje IJsselmeer”. Deelnemers hebben sponsors gezocht voor 1 euro per km. Zo zal elke deelnemer minimaal 180 euro bij elkaar fietsen voor Hospice Nijkerk. “Het is hartverwarmend te merken hoe enthousiast deelnemers en sponsors zijn.”

Wie nog mee wil doen kan inschrijven of meer informatie opvragen via vrouwenfietsenvoorhospice@gmail.com.

Bekijk alle

Genieten, ontspannen en tot rust komen… Dat zijn de belangrijkste wensen bij de inrichting van de badkamer. De badkamer evolueert tot een privé wellnessruimte, als tegenhanger van het hectische leven van elke dag. Voor een gevoel van ontspanning is een rustige, opgeruimde omgeving een eerste voorwaarde. Goed gekozen meubels vormen dan ook een onmisbaar onderdeel van de comfortabele badkamer. Bij de keuze is niet alleen het uiterlijk van belang, maar zeker ook de kwaliteit van de materialen. Juist in de badkamer is het van belang niet alleen de esthetische maar ook de praktische aspecten in het oog te houden.

Sphinx biedt een grote keuze aan badkamermeubels, in diverse stijlen, kleuren en prijsklassen, voor zowel de royale als de kleine badkamer. De meubels zijn qua vormgeving en maatvoering perfect afgestemd op de keramische elementen. De kleuren en materialen zijn in lijn met de actuele woontrends. Momenteel zijn, naast het altijd populaire hoogglans wit, matte grijstinten en natuurlijke houtstructuren geliefd in de badkamer.

Uitgekiend opberggemak
De Sphinx badkamermeubels bieden royale bergruimte door comfortabele lades, met overzichtelijke indelingen. Handig is de toepassing van kleinere binnenladen in de grote laden. Zo wordt de beschikbare ruimte binnen het meubel optimaal benut en heeft de gebruiker een goed overzicht. Naast de wastafelonderkasten biedt Sphinx ook zijkasten en hoge kasten. De universeel vormgegeven Sphinx Option spiegelkasten passen bij alle series en stijlen en vormen daarmee een goede aanvulling op het meubelassortiment.

Extra functionaliteit
Bijzonder is het nieuwe Sphinx-assortiment van universele accessoires voor badkamermeubels. Laden kunnen worden voorzien van een praktische lade-indeling en van LED-strips voor verlichting van de inhoud van de laden. Voor verlichting in een hoge kast kan gebruik gemaakt worden van een energiebesparende, verlichtingsmodule. Deze beschikt ook over een mini-USB-kabel. Praktische magneethouders bieden een handige oplossing om kleine benodigdheden overzichtelijk binnen handbereik te houden.

De Sphinx badkamermeubels zijn niet alleen doordacht qua design en functionaliteit. De materialen en oppervlakken zijn eveneens zeer bewust gekozen op kwaliteit. Met een garantie van maar liefst 5 jaar blijven de meubels jarenlang een aanwinst voor de badkamer.

Bekijk alle

De huis-aan-huis collecte voor Hospice Nijkerk heeft dit jaar een bijzonder goed totaalbedrag opgeleverd van € 14.721,00. Dit is maar liefst 17 procent meer dan vorig jaar. De inwoners van Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen lieten door hun hartelijke gaven opnieuw hun betrokkenheid en waardering blijken.

De Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk is dankbaar voor de inzet en betrokkenheid en wil alle gevers, wijkcoördinatoren en collectanten hartelijk bedanken.

www.hospicenijkerk.nl

Bekijk alle
Naam organisatie
Hospice (pers)
Postadres
Vetkamp 23 - 3862JM Nijkerk
Bezoekadres
Vetkamp 23 - 3862JM Nijkerk
E-mailadres
info@presstige.nl
Telefoonnummer
033 247 31 00