Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb teus

Verhalen / Hexagon Zangwedstrijd van

Hexagon Zangwedstrijd

Stadscafé Hexagon organiseert begin 2015 de 'Hexagon Vocal'. Geoefende zangers en zangeressen kunnen zich opgeven om tijdens één van de drie voorrondes zich te presenteren op het Hexagonpodium. De voorrondes zijn op de zaterdagmiddagen: 10 januari, 7 februari en 7 maart en je wordt begeleid door een orkestband of je kan jezelf met een instrument begeleiden. Duo's kunnen ook meedoen. Uitgezonderd in de Hexagon Vocal zijn zij die feestmuziek willen brengen.
Je stem wordt beoordeeld door een professionele jury en natuurlijk heeft ook het publiek invloed. De jury bestaat uit iemand die bekend is met entertainment en verder een muziekdocente en een scout voor evenementenoptredens. Er worden iedere zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur maximaal 5 mensen uitgenodigd en dan doe je twee maal een optreden. Bij de drie voorrondes worden steeds twee zangers/zangeressen door de jury doorverwezen naar de finale op zaterdagmiddag 11 april. Mocht je doorgaan naar de finale, betekent het wel dat je dus in totaal vier verschillende nummers op het Hexagonpodium moet brengen.
Voor de uiteindelijke winnaar is 8 uur studiotijd gereserveerd om een eigen cd-opname te maken in muziekstudio Studio Tiel. Daarnaast mag je een optreden doen tijdens Woodstock aan de Waal (eind juni 2015).
Opgeven is gratis en kan via email: tfverduin@hotmail.com of in Stadscafé Hexagon. Je kan ook een brief schrijven naar Stadscafé Hexagon, Korenbeursplein 1, 4001 KX in Tiel. Geef daarbij je naam op, wie je bent en wat je doet in het dagelijkse leven, je telefoonnummer en de twee liedjes die je wilt brengen in de voorronde. Heb je een opname van jezelf, dan willen we die ook graag horen. Wees er snel bij, want er zijn totaal maximaal 15 optredens gepland in de drie voorronden.

Reageer als eerste