Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Uitvaartverzorging

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg

Wij, Jurgen Theunissen en Koen Mensink van Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zijn ons bewust van het feit dat een uitvaart een persoonlijke passende aangelegenheid moet zijn. Wij verzorgen de uitvaart zoals u dat wilt, uw wensen staan centraal. Een begrafenis of crematie verzorgen wij met uw wensen als uitgangspunt. Wij zijn op de achtergrond aanwezig, of als u dat wenst als ceremoniemeester. Door onze jarenlange ervaring in de uitvaartverzorging zijn wij goed op de hoogte van de specifieke mogelijkheden van de locaties zoals; kerk, crematorium, uitvaartcentrum, rouwkamer, begraafplaats, aula, restaurant, drukkerij, bloemist. Wij kiezen ervoor om zoveel mogelijk met lokale leveranciers samen te werken. Op jonge leeftijd zijn wij tijdens onze studies begonnen als drager, chauffeur en assistent uitvaartleider. Koen werd daarna teamleider van studentendragers en Jurgen na zijn studie full time uitvaartverzorger en relatiemanager.

Wij zijn er voor iedereen: met en zonder verzekering en ongeacht de vorm van de uitvaartverzekering. Bij een deposito- en kapitaalverzekering wordt er een geldbedrag uitgekeerd bij overlijden. Bij een naturapakket wordt de verzekering omgezet in de geldbedrag. Wij lichten de te maken uitvaartkosten persoonlijk toe alvorens wij u de overzichtelijke voorlopige kostenbegroting presenteren. Zo komt de uiteindelijke uitvaartnota overeen met de kostenbegroting, op kleine afwijkingen na, zoals het aantal consumpties. Ten allertijd kan er een aanpassing plaatsvinden op wat eerder is afgesproken. Wij snappen dat in korte tijd veel keuzes gemaakt moeten worden, daarbij is flexibiliteit van onze kant uit vanzelfsprekend.

Ook na de uitvaart houden wij contact met u, eerst telefonisch en daarna bieden wij een persoonlijk nazorg gesprek aan. Hierin kijken we terug op hoe de uitvaart verlopen is en kunnen wij u van dienst zijn met het verzorgen van bijvoorbeeld dankbetuigingen. Maar ook bij het uitzoeken van een urn, grafsteen of as-sieraad. Ook kunnen wij u in contact brengen met de notaris, hij/zij kan u vrijblijvend informatie geven over erfrecht, testament en de afwikkeling van de nalatenschap. Wij werken veel samen met een professionele rouwbegeleider, als hier behoefte aan is kunnen wij u naar haar doorverwijzen.

Steeds vaker wordt er nagedacht over de uitvaart voor het overlijden. Geheel vrijblijvend zijn wij als uitvaartondernemer in de gelegenheid om met u het draaiboek van te voren door te spreken.
Website
website
Adres
Beverweg 64, 6532CG - Nijmegen
E-mailadres
jurgen@jtuitvaartzorg.nl
Telefoon
024-2210122