Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Webhosting

OIB (Office in A Box) BV

Automatisering is onmisbaar. De organisatie ervan zorgt echter nogal eens voor problemen. Hoeveel tijd en geld kost het uw organisatie als de server eruit ligt? Als de e-mail niet werkt? Als het verkeerde document wordt weggegooid? Of als een licentie is verlopen?

Office in a Box neemt uw automatisering op een professionele, efficiƫnte en kostenbesparende manier over.

Bent u toe aan het Nieuwe Werken? Wilt u locatieonafhankelijk aan de slag kunnen? OIB biedt u vanuit een datacentrum voor een vast bedrag in de maand volledige kantoorautomatisering aan. Dit betekent een vaste prijs voor servers, Microsoft-licenties, back-up en helpdesk. Met onze beveiligde verbindingen heeft u maximale veiligheid tegen een minimaal risico.

Aangezien ieder bedrijf anders is en zijn eigen wensen heeft, biedt OIB verschillende mogelijkheden aan voor locatieonafhankelijk werken. Ons aanbod varieert van een basisoplossing tot een zeer uitgebreide variant. U hebt altijd de mogelijkheid om uw keuze op maat aan te passen.

Hoewel iedere organisatie tegenwoordig volop computers gebruikt, is het beheer ervan er niet gemakkelijker op geworden. Met onze jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar op dit vakgebied.
Zo kunnen wij voor u onder meer het systeembeheer verzorgen. Wilt u dat op afstand? Of liever bij u op locatie? Het kan allebei. Wij zullen u hoe dan ook voorzien van de juiste ICT-kennis en zorgen ervoor dat uw computerpark optimaal functioneert. Door uw omgeving optimaal te monitoren, kunnen wij preventief handelen. Het gevolg? U heeft geen last meer van onderbrekingen en kunt zich volledig richten op uw corebusiness. Mocht er toch onverhoopt een kink in de kabel komen, dan lost OIB dit zo spoedig mogelijk op.

Hoe snel kunt u beschikken over de informatie in uw dossiers? Hoe compleet zijn uw dossiers? Goed documentbeheer is onmisbaar voor elke organisatie. De huidige wet- en regelgeving vraagt om snel beschikbare en complete dossiers (compliancy). Bovendien groeit de noodzaak om kennis en informatie te delen.

De meeste informatie staat in documenten als e-mail, MS Office of papieren documenten. Het is van belang om deze verschillende bestanden op dusdanige wijze te structureren, dat u ze gemakkelijk terug kunt vinden. En dat is precies wat u met documentbeheer doet. OIB biedt u een oplossing op maat, waarbij uw wensen ons uitgangspunt vormen.
Website
website
Adres
Zweedsestraat 8, 7418BG - Deventer
Telefoon
0570-546587