Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Verlichting

DBL Verlichting

DBL Verlichting in Hengelo is gespecialiseerd in armaturen voor de buitenverlichting. Prestaties in creativiteit, energiebesparing en duurzaamheid van onze armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ragni, Rechlaternen en Veelite zijn de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en waar het om productontwikkeling gaat DBL Verlichting een belangrijke plaats inneemt.

Ragni, een familie bedrijf, sinds 1927 gevestigd in Cagnes-sur-Mer. In deze moderne fabriek vindt de productie van de buitenverlichtingsarmaturen plaats. In Tourettes worden masten en uithouders geproduceerd. Ragni hecht aan architectuur en vormgeving. Externe ontwerpers, zoals o.a. de Porsche Design Studio, ontwerpen in opdracht van Ragni.

Rechlaternen, sinds 1898, is een van de oudste en meest traditionele buitenverlichtingsfabrikanten van Duitsland. In 115 jaar van gaslantaarn naar led. De klassieke "Altstadt Leuchten" van Rechlaternen verwijzen naar "toen". Naast hun standaard lijn buitenverlichtingsarmaturen zijn ze buitengewoon goed om idee├źn van architecten te realiseren. Specialiteit: led ombouwsets op maat gemaakt voor bestaande armaturen. Deze zijn eenvoudig te plaatsen in buitenverlichtingsarmaturen met als resultaat een geweldige energiebesparing. En daarnaast het renoveren van klassieke oude armaturen waarbij ook de lichttechniek compleet vernieuwd wordt.

Veelite, in 1984 gevestigd te Waterford Ierland, is specialist in energie besparende verlichting voor parkeerplaatsen en parkeergarages. Veel van de Veelite armaturen zijn voorzien van led lichtbronnen.

Naast het vakmanschap en ervaring van onze fabrieken hebben de medewerkers van DBL Verlichting samen meer dan 50 jaar ervaring met het verlichten van de openbare ruimte.

Onze lichttechnisch adviseurs openbare verlichting adviseren en helpen u graag en geheel vrijblijvend bij de realisatie van uw verlichtingsproject. Of u nu een stadscentra, woonwijk, parkeerplaats of terrein verlicht wilt hebben wij laten u graag de mogelijkheden van ons uitgebreide leveringsprogramma zien en geven u een lichttechnisch advies waar u wat aan heeft. Onze medewerkers reageren snel en adequaat op uw aanvraag per mail. Uiteraard komen we ook graag persoonlijk bij u langs. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Lichtplan en lichtberekening openbare verlichting
Op basis van een plattegrond van het te verlichten gebied maken wij geheel vrijblijvend voor u een lichtplan op maat.
Website
website
Adres
Schouwburgplein 4, 7551DE - Hengelo ov
Telefoon
074-2501736