Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Garages

Roesthuis Automobielbedrijf G J M

Ons bedrijf is al meer dan 25 jaar een begrip in Rossum en omgeving. Ons doel is uitgebreide service aan ieder automerk. Zo leveren wij personenauto's en lichte bedrijfswagens met volledige Bovag garantie.

Een ruime voorraad uitstekende Bovag occasions van verschillende merken is voor u beschikbaar. Kom eens kijken, we adviseren u graag en geheel vrijblijvend.

Verder zijn we RDW erkend en kunnen uw APK keuring verzorgen. Ook zijn wij lid van de Nationale Auto Pas.

Auto Roesthuis is in 1957 opgericht door Fons Roesthuis. Aan de Denekamperstraat startte hij met de in- en verkoop van motoren. Later specialiseerde hij zich ook in autos. In 1975 werd de zaak overgenomen door zijn zoon Gerard Roesthuis. Onder zijn leiding groeide Auto Roesthuis en werd het pand aan de Denekamperstraat al gauw te klein. In 1980 verhuisde de zaak dan ook naar een nieuw en groter pand aan de Ainsworthstraat. Hier is Auto Roesthuis tegenwoordig nog steeds gevestigd. In 2004 kwam Gerards zoon Wout bij in de zaak. Inmiddels is ook hij voor velen een vertrouwd gezicht. In 2010 trad Wout Roesthuis volledig in de voetsporen van zijn vader en grootvader en heeft hij de leiding van de zaak overgenomen.

Auto Roesthuis beschikt over een moderne en ruim opgezette werkplaats waar uw auto volledig onderhouden kan worden. Inkoop, verkoop, grote en kleine beurten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een rammelende uitlaat, APK, roetmeting, ruitvervanging, aircoservice, het oplossen van elektronische storingen, het is allemaal geen probleem. Auto Roesthuis is een door de RDW erkend APK keuringsstation. Tevens bent u hier aan het juiste adres voor montage van zowel zomer- als winterbanden. Eventuele opslag van uw banden is mogelijk.

Onderhoud

Auto Roesthuis beschikt over een moderne en ruim opgezette werkplaats, waar het totaalonderhoud van uw auto plaatsvindt.

Bij Auto Roesthuis kunt u voor alles terecht. APK, onderhoud, reparaties, voor zowel personen als bedrijfsautos van alle automerken en typen. Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een piepende snaar, een kapotte accu. Het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. In al deze en in vele andere gevallen kunt u altijd terecht bij Auto Roesthuis. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt. U hoeft wat ons betreft geen afspraak te maken voor dergelijke kleine reparaties. U wordt geholpen terwijl u wacht.

Wij bieden U:
Periodiek onderhoud

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Grotestraat 1, 7596KC - Rossum ov
Telefoon
0541-625746