Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Geluidsinstallaties

Pro Facilities BV

Verkoop, verhuur en installatie voor elke situatie waar geluids-, licht- of beeldapparatuur nodig is. Sublieme spraakverstaanbaarheid, maximale lichtopbrengst of de laatste High Definition video: Pro Facilities kent de mogelijkheden en weet deze daadwerkelijk toe te passen. Door meer dan 25 jaar ervaring (mede door de eigen verhuurafdeling) geeft Pro Facilities gegronde adviezen met duidelijke mogelijkheden.

No-nonsense beleid: Wij, en zeker onze klanten, hebben niets aan onzinverhalen. U hoort van ons wat wij weten en adviseren u zoals we het ook voor onszelf zouden willen in uw situatie. En eerlijk is eerlijk: met de razendsnelle ontwikkelingen in de techniek weten ook wij soms iets niet, maar dan zoeken we het tot de bodem uit. Wij hebben immers de nodige voorkennis en kunnen u professioneel begeleiden.

Een uitgebreide selectie van merkapparatuur met de beste prijs/kwaliteitsverhouding is de basis voor een altijd passende oplossing. In onze showroom demonstreren wij u diverse soorten apparatuur.

Service en kwaliteit zetten de toon, 24 uur per dag, 7 dagen per week met duidelijke taal en vakkundige technici. Voor storingen is vervangende apparatuur binnen handbereik, de meest gangbare (gebruiks-)artikelen zijn doorgaans voorradig. Van ultrawide videoscherm tot zendermicrofoon, van vergadersysteem tot hightech lichtshow, voor elke discipline heeft Pro Facilities de kennis in huis.
Geleverde systemen vonden hun toepassing o.a. voor zalencentra, live-orkesten, presentatieruimtes, supermarkten, theaters, culturele centra, overheidsinstellingen, discotheken en andere horecagelegenheden.

Pro Facilities BV is een toonaangevend bedrijf in de audio- en lichtbranche.
Met een verkoopafdeling en een uitgebreide verhuurafdeling kan ieder project met betrekking tot geluids-, licht- of showtechniek worden uitgevoerd. Het hele traject, van voorbereiding tot installatie inclusief nazorg, wordt door Pro Facilities verzorgd. Pro Facilities, voorheen werkend onder de naam Sound by Ron, heeft sinds 1989 een aandeel in de markt en is uitgegroeid tot een groot, professioneel bedrijf met alle faciliteiten die in de audio-, video- en lichtbranche nodig zijn.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
13:30
17:30
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:30
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
De Boeg 24, 9206BB - Drachten
Telefoon
0512-540443