Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Accountants - register

Blaauw Accountants & Adviseurs G G

Producten en diensten G.G. Blaauw Accountants & Adviseurs

Als ondernemer streeft u er naar uw bedrijfsprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen. U verwacht daarbij van uw registeraccountant een goede coördinatie omtrent het samenstellen, controleren of beoordelen van uw jaarrekening, en een creatieve meedenkende adviseur die open communiceert. Ook verwacht u van uw accountant dat deze meedenkt over het optimaliseren van uw interne beheersingstructuur en managementinformatiesystemen, een goede en adequate administratieve ondersteuning een tijdige verwerking en optimalisering van de fiscale aangiften. Fiscale advisering is daarbij natuurlijk een onmisbaar aspect van ons werk.
Naast ondernemers verwachten ook vermogende particulieren van hun accountant een optimale ondersteuning.

Als registeraccountants (RA) staan wij ingeschreven in het register van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (het NBA).

Jaarrekening
Als kantoor zullen wij er altijd naar streven goed gekwalificeerd personeel in te zetten, hierdoor wordt de doorlooptijd verkort, de kwaliteit van het product verhoogd wat uiteindelijk zal leiden tot een aantrekkelijke prijs. Wij van G.G. Blaauw Accountants & adviseurs zullen er ook altijd voor zorgen dat u als ondernemer en uw jaarrekening voldoen aan de wettelijke voorschriften en vereisten.

Adviseur
Om optimaal te kunnen adviseren zorgen wij als kantoor voor korte communicatie lijnen, periodiek voortgangsoverleg en daaruit voortvloeiend een duidelijke schriftelijke rapportage. Door tijdige tackelen van voor onze cliënten belangrijke kwesties en een goede follow-up zullen wij zoveel mogelijk ongewenste verassingen proberen te voorkomen.

Fiscale advisering
G.G. Blaauw Accountants en Adviseurs heeft zeer veel fiscale kennis in huis en zijn daarnaast aangesloten bij branche vereniging Extendum (link naar Extendum). Extendum is een branchevereniging voor kleine accountantskantoren en kan zijn leden bijstaan als het gaat om als het gaat om bijzondere en/of gecompliceerde zaken o.a. op het gebied van de loonheffing, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.

Vermogende particulieren
Onze adviezen zijn vooral gericht op groei, behouden overdracht van het vermogen van onze cliënten en het minimaliseren van de fiscale lasten hierover. Wij ondersteunen onder meer op het gebied van testamenten, successierechten, de verhouding tussen familie en bedrijf en op de prognoseontwikkeling inkomen en vermogen.
Adres
Marislaan 22, 9581LP - Musselkanaal
E-mailadres
info@blaauwaccountants.nl
Telefoon
0599-416352