Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

Deel jouw verhaal

Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners

Delen

Uit aangrenzende buurten

Lijst 17, Amsterdamse Juffers

We proberen nog langs te komen in uw buurt als Gemeenteraadslijst 17 Amsterdamse Juffers, die samenwerkt in centrum deelraad met de Verkeersgroepen Amsterdam. Zie website www.amsterdamsejuffers.nl Kijk naar ons programma over kunstbeleid, verkeer en vervoer en een leefbare stad! En stem dit keer op een vrouw, stem op ons, 18 vrouwen!!!! Zegt het voort

Moment

Bekijk alle

First class schilderwerken

Schildersbedrijf met 22 jaar werkervaring. Wij schilderen zowel binnen als buiten. First class schilderwerken. Meer informatie is op onze website te vinden.

Ervaringen

Bekijk alle

Dodenherdenking in Oostzaan

Beste bewoner(s)
4 mei 2016 dodenherdenking.
2 minuten stilte en even stilstaan bij bijzondere mensen.
In Oostzaan is deze herdenking altijd heel indrukwekkend en met name ook omdat de jeugd tegenwoordig goed vertegenwoordigd is. Daar ben ik als wijkagent Oostzaan zeer trots op. Uw wijkagent zal ook aanwezig zijn deze bijzondere avond in Oostzaan.
U komt toch ook?? Zou heel fijn zijn als U aanwezig bent om de slachtoffers te herdenken die hun grootste offer heeft gebracht, namelijk hun leven voor onze vrijheid.

Verder wil ik U mededelen dat ik besloten heb om te stoppen met buurtlink.

Er zijn momenteel andere social media producten die voor ons wijkagent(en) aantrekkelijker zijn en beter gelezen worden zoals twitter, facebook ed.

Heeft U mijn collega wijkagent Jan Swart al gesproken of ontmoet. Binnenkort zal ik het wijkagenten stokje aan hem overdragen. U zult hierover later meer informatie krijgen.

Tot ziens op 4 mei 2016....in Oostzaan.

De wijkagenten Bert Gorter + Jan Swart.

Moment

Bekijk alle

Alert op inbrekers in het dorp Oostzaan tijdens de kerst!!

Hallo beste bewoner(s) van Oostzaan en omgeving,
Het is enige tijd geleden dat ik een verslag heb geplaatst. Dit komt doordat er veel media berichten via twitter, facebook, krantenberichtjes via Compast of andere media gaan. Echter het is af en toe ook nodig om U via buurtlink te informeren wat er in Oostzaan gebeurd op gebied criminaliteit, evenementen etc.

Politie Zaanstreek besteed momenteel veel tijd gerichte acties om criminelen te verstoren bij hun activiteiten. Met name gerichte politie controle(s) op bepaalde lokaties, maar ook door zeer alert te reageren op uw 112 meldingen van verdachte personen/voertuigen in het dorp Oostzaan. Blijf dit vooral doen. Een kenteken van een voertuig of een signalement van een verdachte persoon zou fijn zijn.....

Soms een enkele keer kan de politie eenheid niet meteen ter plaatse komen. Als we met een ernstig ongeval of overval bezig zijn in ons gebied, dan zult U begrijpen dat we prioriteiten moeten stellen!! Maar de meldkamer politie doet zijn uiterste best om U goed en volledig hierover te informeren dat het even langer duurt... Hoop dat U hiervoor begrip kunt opbrengen. We kunnen ons als politiemensen niet in tweeën delen.

Momenteel is ook ons dorp Oostzaan rond de donkere dagen/ met de Kerst en jaarwisseling in zicht doelwit van criminelen die woninginbraken plegen.
U kunt dit voorkomen door uw woning goed te verlichten en goed hang- en sluitwerk te plaatsen. Ook alert zijn in buurt schrikt inbrekers al snel af..... Niet fijn als U vraagt "wat kan ik voor U doen" of de politie belt via 112.

Ik wens U nog een fijne tweede kerstdag toe en een goede veilige jaarwisseling. Dat 2016 U en uw gezinsleden gelukkig en gezond mag zijn!!

De wijkagent(en) van Oostzaan

Bert Gorter / Jan Swart

Verslag

Bekijk alle

Uw wijkagent van Oostzaan Bert Gorter

25 november 2014 19.30 uur preventie informatie avond woninginbraken in het gemeentehuis Oostzaan. U bent van harte welkom, maar wel even aanmelden via mailadres: aanmelden@oostzaan.nl
Ex inbreker verteld zijn verhaal dat het hem soms wel heel makkelijk gemaakt wordt om spullen mee te stelen. Ook een expert op gebied van hang- en sluitwerk geeft een presentatie en heeft voorbeeld materialen meegenomen. Ook uw wijkagent zal kort aangeven hoeveel er thans ingebroken wordt in woningen in ons mooie dorp Oostzaan.
Verzekeringsmaatschappij Univé medewerker zal ook zijn bijdrage geven om U alert te maken over de risico's maar vooral wat U als bewoner(s) kunt doen om een woninginbraak eenvoudig te voorkomen!

Pak deze kans op goede preventie voorlichting woninginbraak en kom naar deze avond. De belangstelling is al groot tot mijn vreugde.
U kunt de politie de komende donkere dagen periode helpen door verdachte situaties, personen en/of voertuigen meteen via 112 te bellen! Geef uw informatie zo spoedig mogelijk door! De politie eenheiden rijden momenteel regelmatig (on)opvallend rond en willen graag met U boeven vangen!

Tot 25e november 2014? Ja toch.....

Verslag

Bekijk alle