Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Zorgcentra

Oars Troch Leppehiem

Leppehiem is een plaats waar iedereen zich thuis voelt. Waar voor elke vraag een oplossing wordt gezocht. En niet alleen voor onze bewoners, maar voor de hele omgeving. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners in een vriendelijke en levendige omgeving wonen. Comfortabel en met een goede zorg. We zijn meer dan een goede woonplek. In Mienskipssintrum Leppehiem kunnen we alle vormen van zorg leveren die onze bewoners nodig hebben. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor ouderen uit de regio om een dagje of dagdeel mee te doen met verschillende activiteiten, bij ons te dineren of een baantje te trekken in het zwembad.

Mienskipssintrum Leppehiem is een bewogen organisatie. Een centrum waar iedereen terecht kan. Een plaats waar veel gebeurt. Een omgeving die altijd vriendelijk en levendig is. Niet alleen voor bewoners, maar voor mensen uit de hele regio.

Wonen

U wilt wonen zoals u dat gewend was. Zelfstandig en comfortabel. In Leppehiem kunt u gebruik maken van een eigen appartement. En van de verschillende faciliteiten die Leppehiem u biedt. Er zijn verschillende woonkeuzes die Leppehiem kan bieden. In Leppehiem bieden we elke vorm van zorg, of het nu wijkverpleegkundige zorg is, ondersteuning, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg of begeleid wonen. U kunt bij ons terecht.

Aanleunwoningen

Wonen in een huurwoning met zorg en service op afroep. U kunt in ons Mienskipssintrum een aanleunwoning huren. Bijvoorbeeld omdat u prijs stelt op de directe beschikbaarheid van zorg, alarmeringen en voorzieningen. Naast de huur, betaalt u voor een aantal voorzieningen als alarmering en onderhoud. Wanneer u zorg nodig heeft, dan kan Leppehiem dit aan u leveren. Leppehiem kan meerdere vormen van zorg of ondersteuning bieden in een huurwoning.

Leppehiem levert bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuisondersteuning en dagondersteuning vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Daarnaast biedt Leppehiem ook wijkverpleegkundige zorg. Wanneer u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij wassen en aankleden, dan komt onze wijkverpleegkundige bij u langs om een indicatie te kunnen stellen en samen met u te bekijken welke zorg u precies nodig heeft. Voor het overige kunt u, om het leven comfortabeler te maken, allerlei diensten en services tegen een redelijke prijs van ons afnemen.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
09:30
13:30
09:30
13:30
Website
website
Adres
Leppedyk 37, 8491GJ - Akkrum
Telefoon
0566-654654