Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Kozijnen, ramen en vensterbanken

Dorenbos Kunststof Kozijnen & Zonweringen

Ambiance Zonwering creëert meerwaarde in uw woning. Seizoen in, seizoen uit richt Ambiance Zonwering zich op het binnenleven en buitenleven. Als u nog niet precies weet wat u zoekt op het gebied van binnenzonwering of buitenzonwering dan adviseren de zonweringspecialisten u op maat.

Alle Ambiance Zonwering dealers beschikken over een ruime showroom die ingericht is volgens de laatste zonweringtrends. Alle Ambiance dealers zijn zelfstandige ondernemers die weten hoe belangrijk service is. Naast klantgerichtheid en servicegerichtheid, kunt u rekenen op kwaliteit en professionaliteit. Ambiance Zonwering werkt zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Dankzij de landelijke spreiding is er altijd een Ambiance vestiging bij u in de buurt.

Montage

Ambiance Zonwering Dorenbos en Kunststof Kozijnen heeft de beschikking over een eigen servicedienst en een eigen montageteam, die bestaat uit een drietal medewerkers. Al onze producten zijn in eigen beheer.

Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het fabriceren en monteren van particuliere klussen met een klein aandeel in de midden- en kleinbedrijven.

Bij het plaatsen van de nieuwe kozijnen verwijderen wij zelf als eerste de oudere, bestaande kozijnen. Na het verwijderen wordt de ruimte waarbinnen het kozijn geplaatst gaat worden eerst zorgvuldig gecontroleerd op losse stenen en voegwerk. Vervolgens word het nieuwe kozijn geplaatst met dubbele beglazing. De montage hebben wij zelf in handen en word dus niet uitgevoerd door derden. Onze kozijnen zijn Komo-gecertificeerd en standaard uitgevoerd met het Politiekeurmerk.

Wij plaatsen de glaslatten altijd aan de binnenkant in verband met inbraak veiligheid. De geplaatste kozijnen, zonweringen en andere producten worden altijd na de montage gecontroleerd en schoongemaakt.

Nadat de werkzaamheden voltooid zijn, kan er door de klant zelf bepaald worden om het bouw- en sloopafval zelf af te voeren of dit te laten doen door onze medewerkers. Welke keuze ook gemaakt word door de klant, de bouwplaats wordt door ons netjes achtergelaten.

Wanneer de montage en afwerking voltooid zijn, zal één van de monteurs samen met de klant het werk controleren. Als alles naar wens is, gaan de monteurs naar huis en laten u achter als een tevreden klant.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
Gesloten 10:00
17:00
10:00
17:00
10:00
17:00
09:00
17:00
10:00
15:00
Gesloten
Website
website
Adres
Zwet 33, 9902RM - Appingedam
Telefoon
0596-631106