Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Deuren

H vd Kolk Montagebedrijf

Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant is sinds jaar en dag gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garagedeuren en elektrische aandrijvingen. Een vertrouwd adres voor advies bij u thuis of vanuit de kleine showroom. Wij verkopen, renoveren en installeren garagedeuren en aandrijvingen voor zowel de industrie- en particuliere sector. Kom langs of maak een afspraak. U bent van harte welkom.

Kwaliteit zonder compromissen staat bij Van der Kolk Montagebedrijf uit Bant altijd voorop. Onze medewerkers stellen hoge eisen aan de constructie en montage van de deuren en het materiaal dat zij gebruiken. Alleen met deze instelling kunnen wij u, als opdrachtgever, een duurzaam product opleveren. Maak ook kennis met onze jarenlange ervaring en expertise of laat u vrijblijvend adviseren over de montage, het onderhoud of de renovatie van alle merken aandrijvingen, garagedeuren en industriedeuren.

Kiest u voor Van der Kolk Montagebedrijf, erkend Hormannspecialist? Daar zult u geen spijt van krijgen! Wij monteren garagedeuren waar u gegarandeerd plezier van heeft, of u deze nou in gebruik is of niet. Wij letten namelijk niet alleen op de functionaliteit, maar ook op het uiterlijk. Zo zorgen wij ervoor dat de deur, ongeacht het type, past bij de architectuur van uw woning. Daarbij stellen wij gebruiksgemak, een lange levensduur en zichtbare kwaliteit voorop.

Een wereld gaat voor u open, bij het gebruik van de aandrijvingen van Van der Kolk Montagebedrijf. Wij monteren aandrijvingen voor allerlei verschillende soorten en maten deuren en hekwerken. Om in te kunnen spelen op de wensen van elke klant, hebben wij verschillende lijnen aandrijvingen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een aandrijving voor industriële omgevingen. Tevens spelen de snelheid van de aandrijving en de veiligheid voor de omgeving een belangrijke rol.

Bent u op zoek naar een bedrijfsdeur die bestand is tegen het passeren van honderden personen, transportmiddelen en goederen per dag? En dit op een veilige en efficiënte manier? Neem dan eens contact op met Van der Kolk Montagebedrijf, erkend Hörmannspecialist. De deuren voor industriële toepassing zijn niet alleen functioneel maar passen ook bij de uitstraling van uw bedrijf. Wegens een uitgebreid assortiment is er voor elk bedrijf een geschikte industriedeur.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
00:00
00:00
Gesloten
Website
website
Adres
Lemsterweg 7, 8314PK - Bant
E-mailadres
info@vanderkolk-deuren.nl
Telefoon
0527-261744