Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Acupunctuur

Acupunctuurpraktijk Kolsteeg (NVA)

Acupunctuurpraktijk Kolsteeg in Nieuwegein heet u welkom.

Jan Joost Kolsteeg studeerde in 1992 af in de Traditionele Chinese Geneeskunst en heeft sedert die tijd een schat aan ervaring opgedaan in het behandelen van veel verschillende aandoeningen.
Zijn interesse in de traditionele Chinese Geneeskunde is ontstaan tijdens zijn stageperiode van de opleiding fysiotherapie in 1987. Een van zijn begeleiders was, behalve fysiotherapeut, acupuncturist. Waar fysiotherapiebehandelingen tekort schoten, haalde hij zeer goede resultaten met zijn naalden. Diep onder de indruk, wist hij meteen dat dit niet voor niets op zijn pad was gekomen. Na afronding van zijn fysiotherapieopleiding is hij direct gestart met het bestuderen van de Traditionele Chinese Geneeswijze aan de Stichting Nei Tsjing te Utrecht.

Na vier intensieve en interessante studiejaren, ben ik in 1992 begonnen met het opbouwen van mijn praktijk. Sinds die tijd heb ik een specifieke interesse gekregen in het behandelen van klachten die ontstaan tijdens en rond de zwangerschap, in het behandelen van sportblessures en kreeg ik een speciale aandacht in het behandelen van verschillende soorten hoofdpijn.
Al tijdens mijn studie Chinese Geneeskunde (1988-1992) kwam ik de behandeling moxa-therapie bij stuitligging tegen. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik hierover toen erg sceptisch was. Dit veranderde toen ik in 1999 een publicatie las in een van de meest vooraanstaande medische tijdschriften van de Verenigde Staten, The Journal of American Medical Association. In dit blad werd een onderzoek gepubliceerd, dat de effecten van deze therapie weergaf en die logen er niet om. De resultaten bewezen dat de kans dat kindjes draaien door de toepassing van moxatherapie werden verhoogd met maarliefst 25%! Ik vond deze resultaten zo aansprekend dat ik besloten heb om een film te maken van deze behandeling.

De N.V.A. is een overkoepelende organisatie van acupuncturisten en acupunctuurstudenten in Nederland, opgericht in 1977. Als praktiserend lid laten we alleen acupuncturisten toe met een voltooide westers medische scholing op ten minste hbo-niveau en een door de N.V.A. erkende acupunctuuropleiding. De leden zijn verplicht jaarlijkse nascholingsdagen te volgen.
De N.V.A. staat garant voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van de leden. Daarvoor hanteert de N.V.A. gedragsregels en regels betreffende ethiek. Als vereniging voeren we een actief beleid aangaande tuchtrechtspraak en arbitragezaken.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
07:30
17:30
07:30
17:30
07:30
17:30
07:30
17:30
07:30
17:30
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Kameraarsweide 7, 3437CB - Nieuwegein
E-mailadres
info@acupunctuurnieuwegein.nl
Telefoon
030-6051255