Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Administratie- en boekhoudkantoren

Administratiekantoor Hermans

Bij Administratiekantoor Hermans kunt u terecht voor alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van financiële administratie en advies en fiscale zaken..

Wilt u graag een gedegen advies bij de vraagstukken die u als ondernemer tegenkomt? Gebaseerd op cijfers maar ook met aandacht voor het menselijke aspect? Dan is het tijd om kennis met elkaar te maken.

Administratiekantoor Hermans bestaat al sinds 1992, maar beschikt over een jong en enthousiast team. Een team dat alle disciplines beheerst: van financiële verslaggeving tot advisering. U profiteert van een proactieve houding, een vast aanspreekpunt en een secure werkwijze. Bovendien houden we u op de hoogte van actuele ontwikkelingen die voor uw bedrijf van belang zijn. Zo kunt u er onvoorwaardelijk van op aan dat de administratie van uw onderneming in kundige en betrouwbare handen is.

U kunt bij ons terecht voor:

Financiële verslaggeving
U kunt bij ons vanzelfsprekend terecht voor een zorgvuldige en verantwoorde verzorging van uw financiële verslaggeving. Van jaarrekeningen tot tussentijdse rapportages.

Fiscale dienstverlening
Laat ook uw fiscale zaken met een gerust hart aan ons over. Administratiekantoor Hermans zorgt ervoor dat uw aangifte correct, maar fiscaal optimaal wordt ingediend. We weten waar uw fiscale mogelijkheden liggen en helpen u deze optimaal te benutten.

Salaris- en personeelsadministratie
Bij de administratie van salarissen en personeel krijgt u te maken met ontelbare wetten en regels. Dankzij de professionele salarisadministrateur van Administratiekantoor Hermans voldoet u moeiteloos aan alle verplichtingen.

Administratieve dienstverlening
Wilt u begeleiding bij het voeren van uw administratie? Of voelt u meer voor een volledige uitbesteding? Bij Administratiekantoor Hermans is alles mogelijk. Zelfs op locatie. Maar het kan nog makkelijker. Online boekhouden behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. U logt in met uw unieke gegevens en houdt zelf uw administratie bij in ons systeem.

Advisering
Goed advies is van onschatbare waarde. Vooral als uw administratiekantoor proactief meedenkt. En dan niet alleen bij ingrijpende zaken als een bedrijfsopvolging of een wijziging in de juridische structuur van uw onderneming, maar ook bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Administratiekantoor Hermans staat u bij met een doordacht totaaladvies. Met aandacht voor zowel het zakelijke als het menselijke aspect.
Website
website
Adres
Europalaan 12, 5232BC - Den Bosch
E-mailadres
info@herm.nl
Telefoon
073-6926464