Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Kunstuitleen

KUNSTUITLEEN.NL

Over ons

Samen werken we hard, lachen we veel, en doen we er alles aan om mensen te inspireren met kunst. KUNSTUITLEEN.NL is in 1988 opgericht door kunstenaar, trainer en ondernemer Peter Maasdam, onder de naam ART4U. Met een collectie van meer dan 30.000 werken, zijn we één van de grootste van Nederland. Ons aanbod is divers en wordt steeds aangevuld met nieuwe kunstenaars en jong talent. Honderden bedrijven genieten inmiddels van onze wisselende collectie en daar zijn we erg trots op. De inspiratie die klanten krijgen van een mooi ingericht pand, daar doen we het voor!

Sinds 2013 zijn wij gevestigd in het Amsterdam Art Center: een prachtig industrieel pand aan de Donauweg waar ruimte en kunst écht hand in hand gaan. U vindt er alles onder één dak: kunst, mooie werk- en vergaderruimtes, creatieve studios en ateliers, lekker eten, wisselende exposities, workshops, brainstormsessies en meer. Het Amsterdam Art Center is een inspirerende ontmoetingsplek voor bedrijven en een uitgesproken toonbeeld van hoe kunst zorgt voor schoonheid, verwondering en energie. Iets waar wij als team voor staan en dagelijks van genieten.

Naast het huren van kunst, kunt u bij ons terecht voor; lijsten op maat, professioneel ophangwerk en creatieve workshops.

Lijsten op maat

De omlijsting van een werk is bepalend voor de uitstraling. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een ruim aanbod van materialen en designs. Onze lijsten worden zorgvuldig op maat gemaakt met strakke passe-partouts. Wij leveren grote en kleine oplagen en zijn verkozen geweest tot lijstenmaker van het jaar. Wilt u advies, neem contact met ons op of kom langs. Wij helpen u graag!

Ophang service

Waar komt een kunstwerk goed tot zijn recht? Wat is de ideale hoogte? En hoe komt het daar mooi en veilig te hangen? Onze technische kunstadviseurs weten raad met deze vragen. Zij hangen het werk vakkundig voor u op en hebben ervaring met kunstwerken van allerlei soorten en maten. Wilt u meer informatie over onze ophang service, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Creatieve workshops

U wilt uw team inspireren met een creatieve workshop? Kunstenaar en trainer Peter Maasdam geeft hen een onvergetelijke ervaring. Tijdens de workshop Ontdek de kunstenaar in jezelf worden deelnemers creatief uitgedaagd. Buiten het kader denken en teambuilding staan hierbij voorop. De workshops van Peter Maasdam behoren tot de beste in Nederland op het gebied van creatieve expressie, samenwerking en productiviteit.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
21:00
09:00
17:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Donauweg 23, 1043AJ - Amsterdam
E-mailadres
leks@kunstuitleen.nl
Telefoon
020-6241124