Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

ehbo vereniging oosterhout

Extra cursus “EHBO aan kinderen”.

Vanwege een aantal actuele inschrijvingen wordt er in mei 2014 een cursus “EHBO aan kinderen” gegeven door de EHBO vereniging Oosterhout. Wij kiezen voor een extra cursus en niet voor grotere groepen leerlingen, zodat de kwaliteit van het onderricht hoog blijft en zodat wij ervan overtuigd zijn dat de door ons opgeleide mensen beschikken over ruim voldoende kennis en vaardigheden.

U krijgt een praktijkgericht cursuspakket voorgeschoteld, waarbij wij voor alle hulpmiddelen, heel veel interactief lesmateriaal en de benodigde documentatie zorgen. E.e.a. zal plaatsvinden in ons eigen clubgebouw aan de Werkmansbeemd 10a te Oosterhout. De datums waarop dit zal geschieden zijn: 19,20 en 26 mei, waarna er op 27 mei een examen zal plaatsvinden.

Bij interesse kunt u telefonisch contact opnemen met nummer 0162-453863 of per mail info@ehbo-oosterhout.nl. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.ehbo-oosterhout.nl.

Wij zien uw aanvraag met interesse tegemoet......

Bekijk alle

Komende maanden is de EHBO vereniging wel heel actief bezig. Vaak meerdere hulpverleningen per week, meestal in het weekend en vaak “meerdaags”. Ook is ons promotieteam actief: 27 april op de Markt, 10 mei op de Heuvel en 29 mei in Den hout op de jaarmarkt. Van koningsdag tot kermis, van kaaienloop tot cross en van carnaval tot KBO-activiteit; de EHBO vereniging Oosterhout is er allemaal bij om in geval van eventuele ongemakken en ongelukjes de diverse deelnemers en bezoekers van dienst te zijn. Mocht u geinteresseerd zin, klamp gerust een van onze vrijwilligers/sters aan of stap binnen bij onze welbekende hulpverleningsbus.
Over enkele maanden start ook het nieuwe cursusseizoen en nu al komen de eerste inschrijvingen binnen; oppas-opa’s en scoutingverenigingen voor de cursus EHBO bij kinderen, diverse bedrijven voor een opleiding reanimatie en een aantal belangstellenden voor een volledige basiscursus. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website.
Het blijkt dat ook steeds meer ondernemers de toegevoegde waarde van de EHBO vereniging zien, met name in het kader van het maatschappelijk bewust ondernemen. Er zijn maar weinig verenigingen die zo “breed geworteld” zijn in de Oosterhoutse gemeenschap als die van ons, bij ieder evenement staan wij paraat. En onze dienstbaarheid straalt ook uit op uw bedrijf……Bovendien houden wij de relatie met onze sponsors graag levendig en proberen we ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde te vormen voor onze relaties.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.ehbo-oosterhout.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met nummer 0162-453863.

Bekijk alle
Naam organisatie
ehbo vereniging oosterhout
Postadres
werkmansbeemd 10a - 4907EW oosterhout
Bezoekadres
E-mailadres
puntjes@casema.nl
Telefoonnummer
0652461294