Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Fysiotherapeuten

Fysio Centrum Beilen

Fysio Centrum Beilen/Klijndijk is een dynamische praktijk met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. We besteden veel aandacht aan bijscholing, nieuwe inzichten en samenwerking met collega's, artsen en specialisten. Hierdoor houden wij onze vakkennis up-to-date. En daar profiteert u van!
Wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en doelmatigheidseisen, die door o.a. de zorgverzekeraars aan ons gesteld worden. Fysio Centrum Beilen/Klijndijk mag zich Pluspraktijk noemen van Zilveren Kruis. Dit houdt o.a. in dat bovengenoemde kwaliteits- en doelmatigheidseisen optimaal gewaarborgd worden.

Breed aanbod specialisaties
Fysio Centrum Beilen/Klijndijk kenmerkt zich door een breed aanbod van specialisaties. Wij hebben onder andere experts in huis op het gebied van manuele therapie, bekkenbodem therapie, sportfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Daarnaast is met de masters echoscopie veel expertise opgebouwd in het maken van echos om problemen aan het bewegingsapparaat goed te kunnen diagnosticeren en deze vervolgens efficiënter te kunnen behandelen met fysiotherapie of shockwave therapie.

Multidisciplinair
De fysiotherapeuten werken multidisciplinair en hebben een breed netwerk. Als pluspraktijk van Zilveren Kruis werken we samen aan een verdere verbetering van doelmatigheid en kwaliteit van zorg. Deze geboden kwaliteit van werken geldt natuurlijk niet alleen voor verzekerden van Zilveren Kruis maar voor al onze patiënten. Hierbij maakt het niet uit bij welke verzekeraar een patiënt verzekerd is. Bovendien kennen wij géén wachtlijst, meestal kunt u binnen één of twee dagen terecht. Voor het maken van een afspraak in Beilen of Klijndijk kunt u bellen met onze receptie in Beilen: 0593 524059.

Gratis inloopspreekuur
Een drukke agenda. Geen tijd om naar de fysiotherapeut te gaan. Niet zeker weten of uw klacht verholpen kan worden door middel van fysiotherapie. Fysio Centrum Beilen heeft hiervoor een extra service: het gratis inloopspreekuur. Blijf niet rondlopen met lichamelijke klachten maar loop even binnen bij uw fysiotherapeut.
Het gratis inloopspreekuur in Beilen is elke dinsdag van 16.30 - 17.00 uur (met uitzondering van de maanden juli en augustus). Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar voor vragen en advies. Het consult duurt maximaal 10 minuten. Een afspraak maken is niet nodig. Mocht na onderzoek blijken dat u fysiotherapie nodig hebt, dan kunt u meestal binnen 24 uur bij ons terecht. U heeft geen verwijsbrief nodig van uw (huis) arts.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
18:00
09:00
13:00
Gesloten
Website
website
Adres
Schoolstraat 6, 9411PB - Beilen
E-mailadres
info@fysiocentrumbeilen.nl
Telefoon
0593-524059