Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Zalenverhuur

Sportcafé De Tinnegieter

In ons café kun je gezellig ontspannen na een goede inspanning in de sporthal. Vele sporters maken dan ook gretig gebruik om even na te babbelen over de training of wedstrijd onder het genot van een drankje en een hapje. Het personeel achter de bar zal er zorg voor dragen dat u nog even een gezellige nazit heeft en er zo nu en dan een lekker hapje rondgaat.

De donderdagen met de vaste groep sporters en de vrijdagavonden met de voetballers behoren al tot de gezellige avonden waar het lekker vertoeven is. De meeste sporters van " buitenaf" kijken soms een ogen uit hoe gezellig ons café gedeelte is ingericht en blijven graag even "hangen".

In onze sporthal, met een oppervlakte van zo'n 1400 m2 is het mogelijk om diverse sporten te beoefenen. De hal kan opgedeeld worden in drie delen en is geschikt voor zaalvoetbal, badminton, basketbal, turnen, gymnastiek en nog veel meer. De hal bevat 4 kleedkamers elk voorzien van dagelijks schoongemaakte douches en toilet. De attributen die voor vele verschillende sporten aanwezig zijn kunnen door u in gebruik worden genomen bij het huren van de hal.

De kosten voor het seizoen 2013/2014 (losse verhuur) bedragen € 17,50 per uur per unit. Deze prijs geld dus vanaf 12 Augustus 2013. Tot die tijd gelden de prijzen van nu.

Er bestaat een mogelijkheid om 1 of meerdere units te huren. De tijden zijn inclusief het opbouwen en afbreken van de benodigde spullen en tellen alleen hele of halve uren. Mocht u interesse hebben om voor een langere periode een unit te huren voor een bepaalde sport, laat het ons dan even weten via email of telefoon.

De meeste mensen denken bij een Partycentrum aan een levensgrote zaal waar 2000 mensen in kunnen die op leuke muziek tot diep in de nacht hun kunsten vertonen. Dat is bij ons echter niet het geval. Onze partyzaal verleend zich uitstekend voor feesten en partijen tot ongeveer 150 personen.

U moet daarbij denken aan een gezellig aangeklede ruimte waar je de 50ste verjaardag van abraham kan vieren of een 12.5 jarig huwelijksfeest. Wij verzorgen vanaf € 24,00 per persoon(standaardfeesten) en buffetten vanaf € 20,50 per persoon een complete feestavond voor u waar u nog lang over na zult praten. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Wij kunnen voor u de muziek verzorgen en wij beschikken over voldoende vakkundig personeel. De mensen maken de gezelligheid maar wij zorgen dat zij daartoe in staat worden gesteld om ervoor zorg te dragen dat u feest tot in de puntjes

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
18:00
01:00
18:00
01:00
18:00
01:00
18:00
01:00
18:00
01:00
18:00
02:00
18:00
02:00
Website
website
Adres
Leigraaf 2, 6641DH - Beuningen gld
E-mailadres
info@tinnegieter.nl
Telefoon
024-6776163