Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Oefentherapeuten

Mensendieckoefentherapie A M Müller

Sinds 1997 is Anja Muller, werkzaam als Oefentherapeut Mensendieck en vanaf 1999 in Hilversum. Sindsdien heb ik verschillende bijscholingen en symposia gevolgd om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en tevens mijn kennis te verdiepen.

Mijn praktijk is sinds 4 februari 2013 gevestigd binnen het multifunctionele woondienstencentrum "De Egelantier" voorheen in Medisch Centrum "Het Oude badhuis". Ook zijn er gevestigd: fysiotherapeuten, waaronder een sportfysiotherapeut en bekkenspecialist, een ortho-manueel therapeut, een podotherapeut, psychologen en huisartsen. Voordeel van deze gezamenlijke vestiging is dat bij de overstap van of naar de oefentherapeut er een effectieve overdracht is en op juist niveau gehandeld kan worden.

Lopen, gaan zitten, bukken, tillen. We bewegen de hele dag en bijna altijd onbewust. Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Dan kunnen klachten ontstaan aan bijvoorbeeld rug, nek of schouder. Ook door bepaalde afwijkingen of ziekten, denk aan reuma of astma, kunnen mensen problemen krijgen met hun bewegingsapparaat. Het doel van oefentherapie is de klachten te laten verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen. Er wordt rekening gehouden met uw bewegingsmogelijkheden en met uw dagelijkse activiteiten. Dit met een voor u specifiek op maat gemaakt oefenprogramma.

Zowel kinderen, volwassen en senioren kunnen terecht in de praktijk van Anja Müller. Zij biedt hulp bij uiteenlopende klachten zoals rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten (bekken, knie-enkel-voet, arm-schouder-pols), houdingsafwijkingen, hoofdpijn, spanning en incontinentie. Oefentherapie kan ook uitkomst bieden bij klachten die te maken hebben met stress, angst of paniek, hyperventilatie, overspanning, burnout en psychosomatische klachten. Ook bij klachten door chronische aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat kan oefentherapie Mensendieck zinvol zijn. De praktijk van Anja Müller is aangesloten bij het Chronische Pijn Netwerk.

De oefentherapeut is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. De oefentherapeut kijkt samen met u naar uw leefstijl, uw lichaamshouding en manier van bewegen in dagelijkse activiteiten. Wat gebeurt er als u zit, loopt of andere bewegingen maakt? Welke spieren en gewrichten krijgen het daarbij zwaar te verduren? Daarbij wordt niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar het hele lichaam.

Meer informatie op www.mensendieckhil

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Egelantierstraat 194, 1214EH - Hilversum
E-mailadres
anjamuller@live.nl
Telefoon
035-6215285