Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Architecten en architectenbureaus

bureau voor architectuur Aujourdhui boekel

Bureau voor architectuur aujourdhui boekel omsluit het gehele bouwproces vanaf het ontwerp en het technisch uitvoeren tot en met begeleiden van plannen van uiteenlopende aard en is gevestigd te Boekel, Wielewaallaan: 1.

Binnen het bureau is een veelzijdige gespecialiseerde kennis en begelei-ding verenigd, die functionaliteit en inventiviteit, samengevoegd met zorgvuldig esthetisch inzicht, de toegevoegde waarde zal zijn als waarborg voor kwaliteit in de architectuur.

Vanaf de aanvang van een project, waarbij het programma van wensen centraal staat, wordt vanuit een gedegen voorbereiding gewerkt naar een eigen identiteit van het ontwerp, om vervolgens te kunnen komen tot het gewenste blijvend eindresultaat.

Om dit alles te kunnen bereiken, is door de aanwezigheid van veel diversiteit in werkzaamheden binnen het bouwproces, een intensieve samenwerking met alle betrokkenen essentieel.

Ons bureau heeft een gerenommeerde reputatie die terug gaat tot 1932 waarin de heer G. van den Broek zijn architectenbureau oprichtte.

Deskundigheid op het gebied van architectuur inclusief restauraties, bouwvoorschriften, bouwfysica,
milieutechniek en ruimtelijke ordening is dan ook aanwezig, hetgeen het vormgeven in combinatie met het construeren, dat zal brengen wat voor een project benodigd is.

Doordat alle projectberekeningen binnen ons bureau zelf worden uitgevoerd, kan er directer en dus efficiƫnter en sneller worden gewerkt.

Wij verzorgen en zijn actief op het gebied van nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen klein- en grootschalig en renovaties van onder anderen; woningbouw en appartementenbouw alsmede utiliteitsbouw waaronder horecabedrijven, winkels, kantoorgebouwen, overdekte zwembaden, club- en sportaccommodaties, bedrijfsgebouwen, champignonkwekerijen, viskwekerijen, koelhuizen, agrarische bedrijven, parkeerkelders, garage-/autobedrijven met showroom, gemeenschapshuizen, overdekte recreatiehallen, kinder-opvang, mantelzorgwoningen, gezondheidszorg (tandarts/orthodontisten), hotels, voedingsindustrie en interieurwerken.

Daarnaast is er nog een specialisme binnen ons bureau aanwezig, namelijk: het bouwen van autoservice- en tank-stations inclusief alle technische installaties al dan niet uitgebreid met bijvoorbeeld autowasstraten en shops. Derhalve een breed en divers bouwgebied.

Ons bureau voor architectuur aujourdhui boekel, waaronder vallende van den broek & partners en van den broek & partners boekel, heeft een gespeci

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Wielewaallaan 1, 5427SK - Boekel
E-mailadres
info@vdbroek-partners.nl
Telefoon
0492-322049