Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Reisbureaus

Reisbureau Friesland vestiging Bolsward

Verre bestemmingen

Droomt u wel eens weg bij het zien van een heerlijk strandbed op hagelwitte stranden en helderblauwe wateren? Of bent u juist op zoek naar een bijzondere actieve vakantie met activiteiten als duiken, fietsen, wandelen of zeilen? Of bent u juist op zoek naar een exclusieve rondreis met een privégids die u de mooiste plekken van de bestemming kan laten zien? Er zijn meerdere medewerkers op studiereizen geweest naar verre bestemmingen zoals Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië etc. Laat onze medewerkers u uit eigen ervaring informeren, want een beter advies kunt u niet krijgen! Wij gaan graag voor u op zoek om uw droomvakantie samen te stellen.

Groepsreizen

Bent u op zoek naar een leuk idee voor een personeelsfeest, wilt u met de hele familie een reis maken of gewoon met een grote groep mensen op reis? Holland International Reisbureau Harlingen is hét adres om uw gewenste groepsreis te realiseren! Doordat wij veel ervaring hebben met het organiseren van groepsreizen, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op met een van onze enthousiaste en deskundige medewerkers.

Holland International introduceert cruises! Hiermee vaart u voordelig de mooiste routes, van de Noorse Fjorden tot de Rode Zee. En met een cruise hoeft u niet meer te kiezen tussen een vakantie naar Spanje óf Italië, u bezoekt iedere dag een ander gebied! Cruisen met Holland International verzekert u van een behouden vaart. Én een prachtvakantie!

Voor lange of korte reizen, een reis naar een ver land of toch dichter bij huis, bij Holland International Reisbureau Harlingen slaagt u altijd. Wij hebben voor elke bestemming die ene reis waar u naar zoekt. Wilt u zich eerst wat meer oriënteren, wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Kortom: of u wilt genieten van rust of als u juist op zoek bent naar een actieve vakantie, Holland International Reisbureau Harlingen heeft het.

De medewerkers van ons reisbureau zijn zeer ervaren en werken al jaren in het reisbureauvak. Jaarlijks worden studiereizen gemaakt en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de reiswereld. Ons reisbureau behoort tot de beste Holland International Reisbureaus van Nederland. We hebben al vele malen in de top 3 gestaan en zijn hier erg trots op.

Dankzij de vele studiereizen kunt u altijd wel een afspraak maken met een van onze medewerkers die op de door u gewenste bestemming is geweest.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
13:30
17:30
10:00
17:30
10:00
17:30
10:00
17:30
10:00
17:30
10:00
16:00
Gesloten
Website
website
Adres
Achter de Smeden 14, 8701KE - Bolsward
E-mailadres
bolsward@reisbureaufriesland.nl
Telefoon
0515-760088