Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

Buurtlinkprofiel van Michel

Over enkele weken is het zover, de 32ste Fietsvierdaagse Venray gaat van start. Van 26 t/m 29 juli zullen enkele duizenden fietsers uit geheel Nederland en onze buurlanden België en Duitsland gaan deelnemen aan ons evenement. De met drie NTFU sterren gewaardeerde Fietsvierdaagse Venray voert u via uitgepijlde routes door het vlakke Noord-Limburgs en Brabantse Peelgebied en ons buurland Duitsland. Dit jaar zijn onze routes voor een zeer groot gedeelte vernieuwd met diverse nieuwe rust en controleplaatsen.

Op de slotmiddag, vrijdag 29 juli, zullen de deelnemers worden verwelkomd door de Rozenkoningin van Lottum, Rianne Thijssen. De Rozenkoningin en haar Rosalotjes zullen behulpzaam zijn bij het uitreiken van de medailles en tevens zullen er diverse rozen worden uitgedeeld aan de deelnemers.

Rianne Thijssen is op zondag 1 mei uitgeroepen tot Rozenkoningin van 2016. Rianne is geen onbekende wat het Rozenfestival betreft. Tijdens de vorige editie van het festival stond ze de toenmalige Rozenkoningin bij als achtergronddanseres. Dit keer treedt ze op de voorgrond en zal ze zelf deze Koninklijke functie op zich nemen.

De Fietsvierdaagse Venray en het Rozenfestival werken al enkele jaren samen om elkaars evenementen te promoten. Zo is de Rozenkoningin van 2012 Joya Hanegraaf bij de opening van de 28ste Fietsvierdaagse Venray aanwezig geweest en heeft de Rozenkoningin van 2014 Suzanne Verhaegh-Seuren een dansoptreden verzorgd op de Grote Markt in Venray e.e.a. ter promotie van het Rozenfestival. En dit jaar is dus Rianne Thijssen onze Koninklijke gast op onze slotmiddag.

Tijdens onze slotmiddag op vrijdag 29 juli sluiten wij ons evenement feestelijk af met onder andere de verloting van een fiets onder de voorinschrijvers. Samengevat meer dan voldoende redenen om u in te schrijven voor ons evenement.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens onze 32ste fietsvierdaagse in Venray, van 26 t/m 29 juli 2016.
Schrijf u nu in via onze site www.fietsvierdaagse-venray.nl

Bekijk alle

De afgelopen maanden is er door onze vrijwilligers en bestuursleden weer enorm hard gewerkt om de 32ste Fietsvierdaagse Venray mogelijk te maken. Momenteel zijn wij de bekende laatste puntjes op de i aan het zetten maar wat ons betreft kan het feest bijna beginnen.

De folder voor de 32ste editie is verzonden, onze sponsoren en vrienden van de Fietsvierdaagse Venray zijn benaderd voor hun broodnodige bijdrage, de materialen zijn nagekeken, de vergunning is geregeld, de site is aangepast en ga zo nog maar even door.

De woensdag, 27 juli, is sinds enkele jaren uitgeroepen tot de “dag van de kinderen”. Op deze dag organiseren wij een speciale fietstocht van ongeveer 18 km. Deze tocht, speciaal voor kinderen en hun begeleiders – maar ook uitermate geschikt voor mensen in een scootmobiel – wordt voor de zevende keer gehouden om ook jongeren warm te maken voor de fietsvierdaagse. De kinderen die op woensdag deelnemen ontvangen allemaal een surprise.

Sinds jaren is een speciale commissie actief om de zgn. “kinderspelen” tijdens ons evenement te organiseren en te begeleiden. En wat vele misschien niet weten is het feit dat er elke dag activiteiten zijn voor de kinderen en niet alleen op de woensdag. Elke dag hebben wij op één van onze centrale rustplaatsen en bij de Wetteling de “kinderspelen” ingericht en kunnen de kinderen heerlijk genieten van buitenactiviteiten zoals kegelen, sjoelen, steltlopen, behendigheidsspellen en andere actieve spellen. De kinderen krijgen een stempelkaart waar de verdiende punten op genoteerd worden. De ouders, opa’s, oma’s of begeleiders kunnen in deze tijd heerlijk genieten van een drankje en een hapje om vervolgens de route weer te vervolgen. Op de laatste dag krijgen ze bij de kinderspelen bij de Wetteling allemaal een “prijs”. Op woensdag kunnen de kinderen bovendien deelnemen aan het zgn. XXL Superbellen blazen. Deze activiteit zal plaatsvinden op de finishlocatie De Wetteling.

Tijdens onze slotmiddag op vrijdag 29 juli sluiten wij ons evenement feestelijk af met onder andere de verloting van een fiets onder de voorinschrijvers. Samengevat meer dan voldoende redenen om u in te schrijven voor ons evenement.

Wij zijn er klaar voor, U ook? Schrijf je dan nu in via onze site www.fietsvierdaagse-venray.nl. en profiteer van de korting en maak kans op een gratis fiets die onder de voorinschrijvers wordt verloot.

Wij hopen u te mogen ontmoeten tijdens onze 32ste fietsvierdaagse in Venray, van 26 t/m 29 juli 2016. U kunt ook 1, 2 of drie dagen meefietsen maar wilt u voor de prachtige medaille in aanmerking komen dan moet u echt vier dagen deelnemen.

Stichting Fietsvierdaagse Venray

Bekijk alle

De voorbereidingen voor de 32ste Fietsvierdaagse Venray zijn al in volle gang.

Op dit moment wordt de folder voor de 32ste editie samengesteld. Onze sponsoren en vrienden van .. worden benaderd voor hun broodnodige bijdrage. De routecommissie is al enkele maanden bezig met uit uitzetten van nieuwe routes.

De routes gaan u tijdens deze editie echt verrassen. U zult na afloop zeggen WOW wat was het prachtig. U komt op plaatsen waar u nog nooit bent geweest en er zijn diverse nieuwe rustplaatsen met volop activiteiten.

De voorinschrijving voor onze 32ste editie is sinds vandaag ook geopend. Sinds het vorig jaar kunt u zich nog gemakkelijker inschrijven voor ons evenement. Wij zijn nl een overeenkomst aangegaan met Veiligreserveren.nl. Dit heeft voor u de volgende voordelen:
• U kunt eenvoudig digitaal inschrijven.
• Meteen via een veilige manier betalen, nl via I-Deal.
• Na het betalen krijgt u het zgn. e-ticket per mail toegestuurd.
• Print dit ticket en neem het mee naar de startlocatie.
• U meldt zich vervolgens aan een speciale balie, geen lange wachttijden.
• Hier wordt uw e-ticket gescand.
• Vervolgens ontvangt u de bestelde startkaarten.

Let op; Het meervoudig kopiëren van e-tickets is zinloos. Elk e-ticket heeft nl een unieke barcode die slechts eenmaal gebruikt kan worden.

Ondervindt u problemen met het digitaal inschrijven dan kunt u een mail sturen naar het email-adres j.philipsen@fietsvierdaagse-venray.nl of even bellen met nummer 06-20950636. Wij helpen u graag verder.

Schrijf je nu in door op via de link http://www.fietsvierdaagse-venray.nl/…/fi…/voorinschrijving/ en profiteer van een extra korting van € 2, = per deelnemer en maak kans op een fiets die onder de voorinschrijvers wordt verloot.

Bekijk alle

Op zondag 26 april 2015 organiseert de wandelsportvereniging “De Natuurvrienden” uit Merselo een natuurwandeltocht. Er worden 6 afstanden uitgezet en de starttijden zijn: 40 km van 07.00 tot 09.00 uur de 30 km van 07.00 tot 09.30 uur 20 en 15 km van 07.00 uur tot 12.00 uur en de 10 en 5 km van 07.00 uur tot 13.00 uur. Het inschrijfbureau sluit om 16.00 uur. De startplaats is vanuit zaal “Het Anker” Grootdorp 73, 5815 AN te Merselo. Tel.0478-546217.

Op onze rustplaatsen zijn koude en warme dranken waaronder soep, chocomel, koffie en thee alsmede belegde broodjes tegen wandelvriendelijke prijzen verkrijgbaar. Ook zijn op onze rustplaatsen toiletten aanwezig.

De tocht loopt via het buitengebied van Merselo naar het sportpark “De Wieën” langs de Sint Petrusmolen in Venray. Via het buitengebied van Leunen loopt de route richting Oirlo om daarna koers te zetten naar Oostrum. Nabij de watermolen in Geijsteren wordt een rustplaats ingericht. Na de rust voert de tocht door de mooie bossen van Geijsteren waar ook de St.Willibrordus kapel staat. Ook hier loopt de tocht langs. Vanuit dit gebied voert de tocht naar de Boshuizerbergen, een beschermd gebied met jenever besstruiken. Na het verlaten van dit gebied loopt de tocht naar de Smakt, waar een boerderijrust wordt ingericht.

Na de rust lopen we dan onder de A73 door en komen dan in de bossen van Overloon.
Hier ziet u weer een gebied dat rijk is aan jeneverbesstruiken. Nadat we dit gebied hebben verlaten komen we bij het bungalowpark “De Vers” in Overloon. Door de mooie bossen van Overloon en Merselo bereiken we uiteindelijk weer de start/finish locatie.

De kleinere afstanden zullen niet alle plaatsen bereiken maar eerder afsplitsen.
Tot 26 april in Merselo.

Voor meer inlichtingen 0478-588355/0478-586806

Bekijk alle

Op zondag 4 oktober 2015 vindt de tweede editie plaats. Vorig jaar was de eerste editie met 749 deelnemers een groot succes. Dat ons evenement leeft binnen de gemeenschap blijkt wel uit het feit dat wij dit jaar de Breedtesportprijs van Venray hebben gewonnen. Met het behalen van deze prijs zijn wij als bestuur erg blij en bijzonder trots.

Dit jaar zal ons programma met 2 wandeltochten worden uitgebreid zodat ook de wandelaars kunnen deelnemen aan ons evenement.

We streven ernaar om dit jaar een nog mooier, beter en groter evenement op de kaart te zetten zodat iedereen, jong en oud, hardlopers, wandelaars en toeschouwers er veel plezier aan beleven.

Op onze website kunt u allerhande informatie vinden over het evenement en alles wat ermee te maken heeft. Vanaf begin april kunt u zich inschrijven via onze website.

Wij wensen u veel plezier met het bezoek aan onze website en natuurlijk veel succes met de voorbereiding voor de Venrayse Singelloop.

Met sportieve groet,

Bestuur Stichting Venrayse Singelloop

Bekijk alle