Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Reisbureaus

More and Travel

Casita Travel: Voor bijzondere vakantiehuizen in de zomer- en winterzon in Spanje, Portugal en op alle Canarische Eilanden

Heeft u niets met overbevolkte stranden en grote hotels? Dan is Casita Travel uit Apeldoorn dé reisorganisatie voor u. Casita Travel bestaat uit een gepassioneerd team met een goed gevoel voor de juiste vakantielocaties in Zuid Europa.

Casita Travel bestaat sinds 2002 en wordt vakkundig gerund door eigenaresses Monique van der Kolk en Monique Dijkhof. Vanuit de passie voor mooie locaties in het zonnige zuiden en een ongekende gedrevenheid groeide hun onderneming in 15 jaar naar een volwaardig reisbedrijf: We zijn ooit begonnen met 80 landelijk gelegen casitas (kleine huisjes in het Spaans) op de Canarische Eilanden en hebben nu ruim 500 prachtige vakantieparkjes, villas met privé zwembad, authentieke fincas en mooi ingerichte appartementen aan zee. Voor ieder budget is er een fijne vakantieplek weg van de drukte.

Het 6-koppige team van Casita Travel concentreert zich bewust op een bepaald aantal bestemmingen. In Spanje zijn dit de regios Costa Blanca en Andalusië en naast alle Canarische Eilanden is er een indrukwekkend aanbod van villas op Ibiza. Daarnaast is er veel kennis over Portugal in huis, maar ligt het grootste aanbod in het zuidelijk gelegen Algarve en op het bloemeneiland Madeira. Tenslotte kan men een onvergetelijke vakantie in Griekenland boeken op de eilanden Kreta en Corfu. Voldoende keuze dus voor een zonnetje in de zomer en de winter.
Doordat we ons hebben gespecialiseerd kennen we de bestemmingen heel erg goed. We bezoeken sommige locaties zelfs twee keer per jaar en daarom is onze band met de eigenaren van de vakantiehuizen erg sterk. Op deze manier kunnen we een vergaande service bieden aldus Monique Dijkhof.

Flexibel
In tegenstelling tot de traditionele vakantiehuisaanbieders is bij 99% van de vakantiehuizen op www.casitatravel.nl aankomst en vertrek op iedere dag van de week mogelijk. Dit kan veel voordeel opleveren omdat de meeste vluchtprijzen op doordeweekse dagen een stuk lager liggen dan in het weekend. Monique van der Kolk: Wij boeken overigens, indien gewenst, ook de vluchten in en als een huurauto niet inclusief is dan kunnen we deze ook tegen scherpe prijzen aanbieden. Op de bestemmingen zelf bieden we een top service. Zo reserveren we een kok die privé komt koken of zorgen we voor een gevulde koelkast bij aankomst.

Casita Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:30
Gesloten
Website
website
Adres
Arnhemseweg 34, 7331BL - Apeldoorn
Telefoon
055-3562339