Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb 627414

Verhalen / Verslag van

VIOS 2de van Nederland

Op 13 juni onderwierp VIOS zijn show “CSI - The Lost Girls” in wedstrijdverband aan het oordeel van een deskundige jury tijdens de “Open Dutch Showcorps Championships” in Assen. VIOS kwam uit in de basisklasse. Het werd een prima uitvoering.

Was het vorige week tijdens de Taptoe Mijdrecht nog schitterend weer, nu betraden de muzikanten klokslag 12 uur in de stromende regen de arena van de Bonte Wever in Assen. Maar als showkorpsmuzikant ben je gewend om onder alle weersomstandigheden te presteren.
Het werd een prima “run” om maar eens een vakterm te gebruiken. Tijdens de voorbereidingen en de generale repetitie eerder vorige week liep de show een aantal keren perfect. Deze wedstrijddag helaas 2 kleine foutjes en dat kun je je eigenlijk op dit niveau niet permitteren. Maar desondanks met 85,5 punten achter het Jachthoornkorps URK tweede in de ranking. Een topprestatie van de mannen en meiden van VIOS met een groot compliment aan het instructiekader Marcel Verschoor, Michel Guldenmundt en John Mayenburg.
Op verzoek van de organisatie liep VIOS ’s middags ook nog de “Drentse Pleintjes Parade” in Assen en werd de show, vrij van alle spanningen nogmaals, uitgevoerd op het Koopmansplein. Jammer dat hier geen jury bij was.

Denk je als muzikant op een koperblaasinstrument / saxofoon of (melodisch) slagwerker, dat lijkt me ook wel wat, shows lopen en meedoen aan wedstrijden? Neem dan contact op met VIOS via info@vios-mijdrecht.nl of bel met Kees Posdijk (06-11922445). Als je nu instapt loop je volgend jaar de nieuwe show tijdens de taptoe Mijdrecht en wie weet ook op het ODSC in Assen. Kijk voor informatie over de Show- & Marchingband VIOS op www.vios-mijdrecht.nl.

En VIOS zit niet stil. Komend weekend een activiteit van een andere orde. Om de vereniging financieel draaiende te houden organiseert VIOS een heuse boeken, dvd’s, cd’s en spelletjes beurs. De beurs wordt gehouden op vrijdag 19 juni van 18:00 - 21:00 uur en op zaterdag 20 juni van 10:00 - 16:00 uur in clubgebouw De Notenkraker, Windmolen 77 in Mijdrecht. Kom langs en shop voor bijna nop!

Reageer als eerste