Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Auto-dealers personenwagens

Autobedrijf Groot Jebbink

Ons Bosch Car Service autobedrijf is gevestigd in Vorden en bestaat al ruim 50 jaar. Autobedrijf Groot Jebbink is hiermee één van de oudste garagebedrijven in de Achterhoek. U kunt bij ons garagebedrijf terecht voor onderhoud en reparatie van elk type of merk auto. Ook voor leaseautos en bedrijfswagens.

Als u het onderhoud en reparatie combineert met een APK-keuring, dan profiteert u van een gratis APK keuring. Als klant van ons autobedrijf staat bovendien een gratis leenauto of leenfiets voor u klaar, zodra wij in onze moderne werkplaats aan het werk zijn om uw heilige koe weer in topvorm te brengen. Een ander voorbeeld van onze service is het geheugensteuntje die wij naar al onze klanten in de Achterhoek sturen zodra de APK datum nadert.

Gebruikte auto's

U zoekt een gebruikte auto? Autobedrijf Groot Jebbink in Vorden is het adres voor een betrouwbare occasion van elk automerk. Al ruim 50 jaar houden wij onze vaste klantenkring mobiel (in de Achterhoek, Gelderland en ver daarbuiten) door de juiste autos te selecteren. Als RDW erkend en Bovag garagebedrijf kiezen we onze gebruikte autos met zorg, waarbij de aanwezigheid van de onderhoudshistorie en een te traceren verleden belangrijke waarden zijn.

Onze voorkeur gaat uit naar dealeronderhouden autos en occasions voorzien van NAP-pas (sluitende historie in de NAP, Nationale Auto Pas). Staat de auto van uw dromen niet in onze voorraad? Jan Groot Jebbink gaat graag op zoek voor u naar geschikte familie-auto, sportwagen, cabrio, stationwagon of andere gebruikte auto van uw wensen.

Wij begeleiden u ook graag bij het importeren van een gebruikte auto uit bijvoorbeeld Duitsland of België. Al naar gelang uw wensen kunnen wij de complete auto import verzorgen: selectie, aankoop, transport, keuring bij de RDW en BPM afdracht tot aan het rijklaar afleveren. Bel Jan op 0575-552222 (iedere dag tot 20.00 uur bereikbaar)

Shell tankstation & shop

Al sinds 1971 is het tankstation te vinden naast ons garagebedrijf. In 1992 werd het verder gemoderniseerd om ruimte te bieden aan onze ruime shop. Met de brandstoffen en smeermiddelen van Shell bent u verzekerd van kwaliteit en lage prijzen. In onze shop vindt u naast tabakswaren, snoep en ijs ook de heerlijkste koffie van Vorden en een ruim assortiment warme snacks.

* De klantenkring van Autobedrijf Groot Jebbink bestrijkt een belangrijk deel van de Achterhoek met klanten uit Vorden, Hengelo (g), Wichmond, Baak, Almen, Ruurlo, Kranenburg, Lochem, La

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
06:30
21:00
06:30
21:00
06:30
21:00
06:30
21:00
06:30
21:00
08:00
21:00
09:00
21:00
Website
website
Adres
Rondweg 2, 7251RV - Vorden
E-mailadres
vorden@groot-jebbink.nl
Telefoon
0575-552222