Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Coaching en counseling

Roij Consultancy Coaching en Teamcoaching Van

Bureaufilosofie

In organisaties worden steeds meer eisen gesteld aan het persoonlijk functioneren van medewerkers; ze moeten steeds meer verantwoording dragen, ondernemend en initiatiefrijk zijn en in veranderende situaties flexibel hun taken kunnen uitvoeren. Dit vraagt meer dan alleen goede communicatieve vaardigheden. Het vraagt ook om bewustwording en inzicht in het eigen functioneren.

De programma's van Van Roij Consultancy zijn gericht op het persoonlijk functioneren van mensen in een werksetting. In de diverse modules leren mensen hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en daardoor nieuwe kansen voor zichzelf te creƫren. In de programma's wordt gebruik gemaakt van technieken die zowel inzicht geven in gedrag als in de dieperliggende oorzaken van het uiterlijk waarneembaar gedrag. Vaak hebben we onze eigen reacties, gedragingen en gedachten immers maar deels in de gaten. Door werkelijk inzicht kan het automatische karakter doorbroken worden en krijgen we de kans om onze ware kwaliteiten te ontplooien.

Een andere manier van denken en werken

De aanpak van Van Roij Consultancy is anders dan de meeste bestaande trainingen. In de programmas worden geen gedragsveranderingen of technieken geleerd. Bij een dergelijke manier van coachen of trainen loop je namelijk het risico dat mensen wel enthousiast vertrekken maar de volgende dag het geleerde alweer vergeten zijn omdat het niet aansluit bij hun persoonlijke situatie. Bovendien, mensen willen wel veranderen maar niet veranderd worden.

Door op een heel ander niveau te trainen, namelijk het niveau van inzichten, bereik je dat een werkelijk en diepgaand begrip snel verankerd wordt. Hieruit voortvloeiend veranderen mensen zaken uit eigen beweging.

Gedachte

De filosofie van Van Roij Consultancy is dat mensen in staat zijn tot transformatie wanneer het bewustzijn wordt aangescherpt en men zijn of haar onbewuste motieven herkent.
Hierdoor kan men de zelfsturing verbeteren en het gedrag beter afstemmen op wat de situatie vraagt.

Doorbraken

Succes is geen stapsgewijs groeiproces zoals veel mensen denken. We zijn niettemin vertrouwd met stapsgewijze processen. Ze zien er vaak veilig uit. Stapsgewijs streven naar succes vraagt echter vaak (hard) werken en zwoegen. Het kan gelukkig ook op een andere manier. Als we ons realiseren dat we met onze eigen wijze van denken heel veel bepalen in ons leven, zien we dat hierin veel mogelijkheden schuile
Website
website
Adres
Torenlaan 4, 5085NL - Esbeek
E-mailadres
info@vanroijconsultancy.nl
Telefoon
013-5714917