Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Polyester

DK Polyester BV

PolyStyle is marktleider op het gebied van glasvezelversterkte polyester dakkapellen. Onverslijtbaar en ondanks alle weersinvloeden kleurvast. PolyStyle dakkapellen zijn door-en-door gekleurd en worden afgewerkt met een extra beschermende coating, vergelijkbaar met de tweecomponentenlak van een auto. Dat betekent dat we nagenoeg elke kleur kunnen mengen. Een houten dakkapel kan er fraai uitzien, maar vergt veel onderhoud en gaat onvermijdelijk op termijn rotten. Dat geldt ook voor met kunststof, aluminium of trespa afgewerkte constructies. Daar bestaat de kans op condensvorming en lekkages. Onze dakkapellen zijn uitgevoerd in een sandwichconstructie met een zeer hoge isolatiewaarde. Ze zijn geheel naadloos en dus absoluut waterdicht en hebben geen dakbedekking nodig.

Wij nemen de situatie bij de klant op locatie op, bespreken de wensen en meten alles nauwkeurig in. Op basis daarvan brengen wij een geheel vrijblijvende offerte uit. Wanneer mensen kiezen voor ons, dan kiezen wij voor hen. Dat betekent dat men de optimale service mag verwachten waar wij om bekend staan. Om acht uur zijn wij bij de klant. We maken het gat in het dak en om tien uur komt de kraan die de op maat gemaakte dakkapel op zijn plaats takelt. Rond het middaguur is het geheel wind- en waterdicht en eind van de middag is alles compleet afgewerkt zoals afgesproken. Exact zoals men het bij ons in de showroom heeft gezien.

Tevreden klanten, dat is ons doel. Alle details zijn belangrijk. Onze mensen lopen niet met hun werkschoenen over het parket van de klant. Wij werken niet met onderaannemers, ook het plaatsen doen wij zelf en wij gaan niet weg voordat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Dan kan je als klant direct volop genieten. Via de website weten mensen ons te vinden en wanneer ze onze showroom in Breda of Heijningen hebben bezocht, weten ze waarom een PolyStyle dakkapel de allerbeste in zijn soort is. Mensen zitten bij ons niet vast aan standaard modellen. We hebben alles in eigen hand en bouwen het in onze fabriek geheel conform klantwens. Onze service houdt niet op nadat we verkocht hebben, met persoonlijke aandacht staan wij altijd klaar voor onze klanten en wij geven een tienjarige schriftelijke fabrieksgarantie op alles wat wij produceren en plaatsen. Een PolyStyle dakkapel is zorgeloos genieten.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
10:00
17:00
Gesloten
Website
website
Adres
Arbeidsweg 4, 4794SZ - Heijningen
Telefoon
0167-528558