Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Kwekerijen - bloemen, planten en bomen

Visser Plant Boomkwekerij

Visser Plant Boomkwekerij en Plantencentrum in Lippenhuizen heeft het grootste assortiment van heel Friesland, Groningen en Drenthe.
U bent van harte welkom om een mooie wandeling te maken op onze kwekerij en inspiratie op te doen voor uw tuin. Op onze kwekerij kunt u zien hoe de planten worden gekweekt, krijgt u deskundig advies en kunt u zelf de planten uitzoeken. Daar kan geen tuincentrum tegen op!
Visser Plant is al bijna 50 jaar een begrip als de tuinplanten- en bomenspecialist uit Lippenhuizen.

Visser Plant Boomkwekerij / Plantencentrum houdt zich al 50 jaar bezig met het kweken van bomen, heesters, coniferen, rododendrons, vaste planten, klimplanten, bodembedekkers, haagplanten en vele andere tuinplanten. Met een uitgebreid assortiment en vakkennis behoort Visser Plant tot de toonaangevende bedrijven in Nederland.
Door de unieke combinatie van boomkwekerij en plantencentrum kunt u rechtstreeks bij de kweker kopen. Dit garandeert een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.
Naast eigen productie van een breed assortiment, worden ontbrekende artikelen ingekocht bij geselecteerde kwekerijen, hierdoor kunnen wij u direct uit voorraad een volledig assortiment planten en bomen leveren.
Onze vakbekwame medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies over plantkeuze, uitleg over het aanplanten en tips over de verzorging. Met onze gespecialiseerde medewerkers staan wij garant voor een product van topkwaliteit. Voor nadere informatie kunt u ons vrijblijvend benaderen.
Het bedrijf ligt in een prachtig natuurgebied, en is omgeven door grote bomen. Door de opzet van het bedrijf heeft u het gevoel alsof u door een park loopt.
U kunt een mooie wandeling maken over de kwekerij en inspiratie op doen voor uw eigen tuin of bloembakken, aan de hand van diverse opgestelde plantcombinaties. De uitgezochte planten en bomen kunnen door onze medewerkers met een golfkarretje voor u verzameld worden.
Het voordeel van een bezoek aan de kwekerij is dat u de planten ziet die u koopt. Voor of na het uitzoeken van de planten kunt u op ons terras genieten van een kop koffie of thee. Ons bedrijf heeft het grootste assortiment van heel Noord-Nederland. Daar kan geen tuincentrum tegen op!
Kortom:
Als het om planten gaat bent u bij Visser Plant Boomkwekerij/Plantencentrum aan het juiste adres. Uw droomtuin werkelijkheid laten worden begint bij Visser Plant!

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
09:00
17:00
Gesloten
Website
website
Adres
Butewei 12, 8408HC - Lippenhuizen
E-mailadres
info@visserplant.nl
Telefoon
0513-461578