Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Interieurontwerp

Mieke Duindam

Mieke Duindam | Interior Design - biedt interieurontwerpen voor de particuliere én zakelijke klant. Met jou als inspiratiebron worden de mooiste droominterieurs gerealiseerd passend bij jouw wensen en levensstijl.

Mieke Duindam Interior Design staat voor ontwerp, styling en interieuradvies. Of het nu om een kleuradvies in een bestaand interieur gaat, een indelingsplan voor een nieuw pand of een grote verbouwing betreft. Mieke Duindam weet van aanpakken met heldere afspraken en veel gevoel voor functie. Er is aandacht voor detail, materiaal en de juiste verhoudingen. Maar vooral aandacht voor jou of jouw bedrijf. Altijd met passie zoekend naar het perfecte samenspel om een verrassend resultaat neer te zetten.

Particulier
Met jou als inspiratie wordt de beste versie van jouw woning ontworpen. Passend bij jouw wensen én levensstijl. Mieke weet als geen ander te creëren wat jij voor ogen hebt. Laten we aan de slag gaan!

Zakelijk
Het interieur is het visitekaartje van jouw bedrijf. De beoogde doelgroep is dé inspiratiebron voor het interieur. De klant moet zich direct vertrouwd voelen bij jouw bedrijf. Mieke weet als geen ander een interieur te creëren dat klopt met jouw visie. Zin om jouw bedrijf een boost te geven?

Overige diensten
Als ontwerper is Mieke Duindam veelzijdig en denkt ze groots maar ook heel klein. Heb je een vraag over het ontwerpen van een maatwerk meubel, een concept, eventstyling, een product of iets heel anders. Mieke Duindam bespreekt graag jouw specifieke wens!

Losse adviespakketten
Mieke Duindam biedt naast maatwerk advies ook een aantal adviespakketten aan. Makkelijk en met heldere afspraken. En ontzettend leuk om cadeau te geven als vriendengroep of famillie!

PAST EEN INTERIEURARCHITECT WEL BIJ ONS?
Mieke Duindam heeft met haar jarenlange ervaring veel mensen ontmoet die vertelden dat ze de stap naar een interieurarchitect te groot vinden. Bang om tegen hoge kosten aan te lopen en de controle uit handen te geven.

Om de drempel te laten verdwijnen biedt Mieke Duindam een aantal scherp geprijsde interieurpakketten aan. Want soms is een uitgebreid traject niet nodig en wil je gewoon even op weg geholpen worden door een professional. Het Warming Up-advies is dan perfect voor jou. Of bekijk één van de andere pakketten. Na het bezoek rekenen we af en kun je verder zelf aan de slag.

Is er geen tijd om zelf de verbouwing te regelen of vind je het gewoon teveel gedoe en geef je dit liever uit handen? Laat dit dan over aan Mieke Duindam.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Vredebestlaan 51, 2685AM - Poeldijk
Telefoon
06-14568100