Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Levensmiddelen

Larco Foods BV

Larco Foods B.V. is een zelfstandig bedrijf, opgericht in 1937 als handelsonderneming in pluimvee. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een modern productiebedrijf, gespecialiseerd in het ambachtelijk bereiden en conserveren (steriliseren) van levensmiddelen.
Wij verwerken voornamelijk de beste vrijlopende moederdieren (soepkippen) en ook alle andere ingrediënten zoals vlees, groente, kruiden, etc. zijn van de hoogste kwaliteit en worden met de grootste zorg geselecteerd.
Ons assortiment bestaat o.a. uit ambachtelijke bouillons, fonds, soepen, sauzen, ragouts en een breed assortiment vleesproducten, die zowel in glas, blik als kunststof (pouch) verpakt kunnen worden.

Onze producten worden zowel onder Larco als onder Private Label aangeboden in binnen- en buitenland. Tevens leveren wij aan industriële klanten en zijn co-packer voor een aantal belangrijke merkleveranciers. Onze relaties zijn hoofdzakelijk actief in de food-retail en foodservice.

Onze producten worden in een gecontroleerde omgeving vervaardigd. Het productieproces is voor het grootste deel geautomatiseerd en beide worden door onze eigen kwaliteitsdienst continue bewaakt (Total Quality Management). Het resultaat van deze strategie is dat wij een totaal geborgd kwaliteitssysteem kunnen garanderen wat heeft geresulteerd in de toekenning van IFS.

Larco Foods B.V. heeft als doel de ambachtelijke smaak en kwaliteit van vroeger, mede door gebruik te maken van de hedendaagse moderne technieken, te behouden.

Als eerste worden de benodigde grondstoffen zorgvuldig geselecteerd en ingekocht. Bij bijvoorbeeld kippenvlees wordt het vlees verkregen door het koken van zogenaamde moederdieren (soepkippen) en na het kookproces het vlees handmatig van de karkassen te pellen.

De grondstoffen worden zowel door handarbeid als gemechaniseerd in de consumentenverpakking afgevuld. Zo worden de vleescomponenten om deze niet aan kwaliteit in te laten boeten veelal handmatig afgevuld, terwijl opgiet of saus en dergelijke via een geautomatiseerd systeem afgevuld worden.

Hierna worden de verpakkingen gesloten en gesteriliseerd om de producten langer houdbaar te maken. Dit proces is geheel computergestuurd en is bepalend om de producten zonder verlies van smaak en gevaar voor bederf bij u thuis in de voorraadkast te kunnen bewaren. Nadat de producten zijn gesteriliseerd worden ze gecodeerd, geëtiketteerd, verpakt en transportgereed gemaakt.

Alle processen en systemen worden dagelijks gecontroleerd.
Adres
Industrielaan 10, 5711CX - Someren
Telefoon
0493-493535