Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Transport

Hartog en Bikker BV Den

Vanuit onze vestigingen in Vuren, Bergen op Zoom en Oss sturen wij dagelijks meer dan 170 vrachtauto's op weg van klant naar klant. Het werkgebied ligt hierbij vooral in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Voor een aantal van onze grote klanten zijn we direct betrokken bij alle logistieke aspecten. Onze dienstverlening voeren we ook uit op locatie bij deze klanten. We zijn hierdoor gespecialiseerd in de totale logistieke stromen. Maar ook de vervoersstromen van produkten zoals glasverpakkingen, karton, plastic kratten, plastic flessen, pallets en blikverpakkingen worden dagelijks door ons uitgevoerd.

Al onze medewerkers zijn zeer betrokken bij het complete proces van producent naar klant. Hierdoor zijn we in staat om flexibel en effectief, maar met behoud van kwaliteit, op een zo'n efficiënt mogelijke manier in te spelen op de vragen van onze klanten.

Volumetransport
Dagelijks rijden Den Hartog & Bikker B.V. en Bakker & Brouwer Int. Transport B.V. met ruim 170 moderne wagens door de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Transporten naar andere Europese landen hebben, door onze specialisatie in volumetransporten, een meer incidenteel karakter.

De transporten voor Den Hartog & Bikker B.V. worden gepland en gecoördineerd vanuit de thuisbasis in Vuren, centraal gelegen in Nederland en vestiging Oss. Voor Bakker & Brouwer wordt de planning vanuit Bergen op Zoom aangestuurd.Doordat er gebruik wordt gemaakt van moderne transport sofware zijn de planningen doorlopend met elkaar verbonden, waardoor optimale afstemming en flexibiliteit is gegarandeerd binnen ons totale wagenpark.

Om een goede indruk te krijgen van H&B Logistics gaan we even terug in de tijd. Het begon allemaal in 1931 toen de heren Den Hartog en Bikker – toen nog met paard en wagen – transportactiviteiten begonnen voor de glasfabriek in Leerdam. Het bedrijf groeide met de jaren en werd in 1997 overgenomen door het in 1933 opgestarte familiebedrijf Meeus. Mede dankzij de continue inventiviteit en de niet aflatende ambitie van de familie, groeide Meeus uit tot een concern van meerdere bedrijven dat behoort tot de top van de Nederlandse logistiek. H&B Logistics, opgericht in 2002, is er daar één van. Binnen het Meeus concern is H&B Logistics dé specialist in het verwerken van grote volumes en de regiefunctie bij alle daarbij behorende logistieke processen.
Website
website
Adres
Azewijnseweg 1, 4214KC - Vuren
Telefoon
0183-658800