Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Onderwijs en opleidingen - voortgezet onderwijs

Fioretti College

Het Fioretti College is een school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs. De afkorting vmbo staat voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs. Onze missie is: Leerlingen van 12 tot 18 jaar, ongeacht hun talenten en sociale achtergrond, met goed onderwijs en zorgzame begeleiding voorbereiden op het vervolgonderwijs en in het verlengde daarvan op een plaats in de maatschappij.

Binnen de school kunnen leerlingen alle leerwegen van het vmbo volgen: de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte en theoretische leerweg. We noemen dat ook wel basisberoeps, kaderberoeps en mavo. Daarnaast hebben we een afdeling praktijkonderwijs (PrO) en combiklassen voor mavo-kader en basis-PrO.

Het Fioretti College is een school waar met persoonlijke aandacht het beste in elke leerling naar boven gehaald wordt. We werken in teams, in kleine onderwijsgroepen. Aan een groep leerlingen is een vaste groep docenten gekoppeld. Leerlingen werken aan een onderwijsprogramma op maat, met tijd en ruimte voor oriƫntatie op vervolgopleiding en beroep (LOB). Daarnaast is er veel aandacht voor projecten, (maatschappelijke) stages, excursies, schoolkampen, cultuur, kunst, dans, muziek en sport. Op die manier halen we de talenten in elke leerling naar boven.

In de bovenbouw (klas 3 en 4) volgen de leerlingen van de leerweg mavo het profiel Dienstverlening & Producten of het vak Technologie & Toepassing. De leerlingen van de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg maken een keuze uit de volgende profielen: Economie & Ondernemen - Horeca, Bakkerij & Recreatie - Bouwen, Wonen & Interieur - Produceren, Installeren & Energie - Mobiliteit & Transport - Zorg & welzijn.

De afdeling praktijkonderwijs (PrO) is de plaats waar leerlingen leren door doen. We bieden in de onderbouw veel praktijkvakken aan. De AVO-vakken worden gegeven op een aangepast niveau. Het praktijkonderwijs is geschikt voor leerlingen die de lesstof van het vmbo te moeilijk vinden. In de bovenbouw bestaat het praktijkdeel vooral uit stages en leerlingen worden voorbereid op hun toekomstige beroep. Leerlingen waarvoor dat mogelijk is, krijgen in het vijfde leerjaar een voorbereiding op het Entree onderwijs (ROC) aangeboden. Tijdens het Entree onderwijs verzorgt de afdeling PrO de arbeidstoeleiding.

De kernwoorden van onze school zijn praktisch, persoonlijk, dynamisch en beschermend. Al onze leerlingen leren door te doen, door te ervaren en door de opgedane kennis toe te passen. Het gaat om weten wat je kan en wat je daarmee kunt!

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Muntelaar 4, 5467HA - Veghel
E-mailadres
info@fioretticollege.nl
Telefoon
0413-340575