Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

Lijst17 Amsterdamse Juffers op inhoud beste reclamefilmpje!!

Lijst17 Amsterdamse Juffers op inhoud beste reclamefilmpje!!
Yessss Lijst 17, Amsterdamse Juffers is inhoudelijk het beste filmpje......van de Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen 2018: volgens At5 Spindoctors met dank aan Anja Swart, Myra Winter, Gonny van Oudenallen, Marco van Salto en Maurits Guepin en Salto TV: dat allemaal zonder budget en extra 3-6 minuten studiotijd om iets "uit" te proberen...... http://www.at5.nl/gemist/tv 18 maart 2018. (op ongeveer op 6 minuten en verder). ALs ons proeffilmpje al zoveel lof oogst dan moet het in de raad geweldig goed op inhoud gaan! Stem op lijst 17!!!

politiek en verkiezingen 2018

Bekijk alle

Hulp van lijst 17 Amsterdamse Juffers !

Wat voor oplossingen moet een stad bieden aan zijn binnenstadbewoners met auto's en te weinig gebouwde parkeergarages? Groenlinks wil in Amsterdam een totaal autovrije binnenstad, dat gaat heel ver, D66 zit mee te denken, PvdA volgt. De Amsterdamse Juffers zijn voor bewoners en bedrijfjes en willen op parkeergebied, naast kunst en cultuurbeleid veel doen zie ook www.amsterdamsejuffers.nl. Want nu doet niemand wat voor bewoners!

Moment

Bekijk alle

TULPEN PLUKKEN OP DE DAM

gratis tulpen plukken op de dam 2016

Verslag

Bekijk alle

NRC failliet?

De mooie pui en etage in het gebouw van het NRC Handelsblad op het Rokin op de begaande grond is leeg en verlaten wat is er aan de hand?
Het gebouw van NRC Handelsblad aan het Rokin staat er wat verlaten bij.. links ervan is alles afgebroken. Geen terras, terwijl overal terrassen zijn…

We namen een kijkje dichtbij; de hele benedenverdieping staat…"Leeg". Wat is er gebeurd? Een kwaliteitskrant met een mooi cafe beneden… is er iets gaande?

We lazen op het briefje dat het NRC cafè sinds 29 maart 2015 gesloten is… en dat -gelukkig maar- de post voor het NRC aan de achterzijde kan worden aangeleverd.

We kwamen op internet een bericht tegen dat het NRC Restaurant/Cafè een populair mediacafe moest worden in hartje Amsterdam, maar dat die opzet niet geslaagd is. Men leed zelfs een verlies van een miljoen euro aldus het bericht. Het horecadeel is niet van het Vlaamse Mediahuis die eigenaar van het NRC is geworden. Hoe kan dat nu terwijl de Vlamingen zo goed zijn in hun gastvrijheid dat ze dit stukje er niet bij hebben gehouden en verder zijn gegaan met kwaliteit in spijzen en dranken en… een kwaliteitskrant om erbij te lezen!
Helaas is er geen prachtige entree meer aan de voorkant voor en van het NRC, slechts in het straatje achteraf…..in een steeg. Toch meldt de website als adres; Rokin 65. *

*Altijd geleerd onderzoek te doen: dus eigenlijk is dat oneigenlijk adres gebruik van het NRC

Verslag

Bekijk alle

Sportief wandelen/ bootcamp voor de 60+

In mei wordt er weer een grote buiten beweegactiviteit georganiseerd door Miranda van Meer Bewegen voor Ouderen en Anoeshka de buurtsportcoach. In de afgelopen jaren zijn buitensporten en buiten bewegen steeds populairdere begrippen geworden. Miranda en Anoeshka willen dit nu ook mogelijk maken voor de actieve 50+ers in Hilversum Noord Oost.
Vanaf 14.15u verzamelen wij in woondienstencentrum Lopes Dias waarnaar we ons eerst 20 minuutjes flink warm zullen lopen door de buurt. Hierna gaan we buiten bewegen met muziek waarna we rustig terug wandelingen richting Lopes Dias en er op eigen kosten nog wat gedronken kan worden. Opgeven voor deze activiteit is gewenst, dit kan vanaf 14 april bij de informatie balie van woondienstencentrum Lopes Dias. Voor meer informatie over deze activiteit kan u contact opnemen met Anoeshka via 06 351 155 65

Activiteit

Bekijk alle

Ontmoetingsplaats voor co-creatie

Wij, de starters, en buurtgenoten

willen ons samen met onze buren inzetten voor de buurt.

Via de WijKracht Academie™ krijgen zowel de initiatiefnemers als de starters cursussen in bewonersgestuurde stadsontwikkeling en sociaal ondernemen, die wij direct met de bewoners zelf in de praktijk kunnen brengen.

Thema Zelfbeheer gaat niet vanzelf – Samen leren we op een ‘ondernemende’ manier naar het initiatief te kijken om door te kunnen groeien naar een zelfstandige wijkonderneming. Zo werken wij niet alleen aan een betere buurt, maar ook aan onze eigen carrière.

Duurzame wijk

Thema De ondernemende wijk – I can change the world with my two hands – Samen met buurtbewoners en ondernemers wordt er gewerkt aan eigen voedselproductie en educatie rondom gezonde voeding en een moestuin. Steun bijvoorbeeld nodig bij: betrekken van bewoners, versterken van businessplan en marketingstrategie.Met onze programma’s koppelen we starters op de arbeidsmarkt aan bewonersinitiatieven. Zo krijgen ondernemende bewoners hulp om hun wijkinitiatieven op te zetten of uit te breiden.

De nadruk van de programma’s ligt in tweede instantie op (financiële) duurzaamheid.

Prettig en veilig wonen

Thema Wijk van de toekomst – Hoe wil jij dat de wijk er over 10 jaar uit ziet? Waar heeft jouw gezin in de toekomst behoefte aan? Wat ga jij eraan bijdragen? Welke middelen hebben we nodig?

Verslag

Bekijk alle

stichting en kringloop samen voor elkaar Rotterdam Zevenkamp

Stichting en kringloop winkel samen voor elkaar.Een gezellige leuke kleine winkel gelegen op het roer 66 in Rotterdam Zevenkamp. Opbrengst komt ten goede van armoede bestrijding. Elke werkdag van 9.00 uur tot 15.00 uur. Kom gerust eens snuffelen .

Verslag

Bekijk alle

Buurten in de Openlucht Nieuwmarkt 2015 komt er aan!

dinsdagavond 16 en 23 juni 2015 hebben we midden op de Nieuwmarkt in de avond; een nieuwe editie van Buurten in de Openlucht; muziek Operastukken met steun van Operapietje en wat kleine filmpjes over Amsterdam; met daarna een prachtige film! Zet het vast in uw agenda

Verslag

Bekijk alle

Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet

Maak kennis met Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet bij u in de buurt.

Na 9 jaar als franchiser De Klussenier Oscar Imanuel-van Vliet te hebben gewerkt, is het nu tijd om op eigen benen te staan als Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet voor al uw renovaties en verbouwingen.

Wilt u een aanbouw of verbouwing laten uitvoeren door een klusbedrijf uit Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet? Een badkamer of keuken laten installeren of renoveren? Loodgieterwerk laten doen of een dakkapel of dakraam laten installeren? Uw huis of bedrijf laten schilderen of isoleren? Of andere bouwkundige werkzaamheden laten uitvoeren? Dan kunt u mij, Klusbedrijf Oscar Imanuel-van Vliet uit Amstelveen, met een gerust hart inschakelen. Als ex-Klussenier en allround vakman sta ik voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. Ik ben niet tevreden als een klus af is, maar pas tevreden als een klus echt áf is.

Vertrouwd verbouwen
Geen voorrijkosten
Vakmanschap
Kwaliteit
Persoonlijke service
Vrijblijvende offerte
1 jaar garantie
In de buurt gevestigd
Aangesloten bij de onafhankelijke
geschillencommissie

Moment

Bekijk alle

Deel jouw verhaal

Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners

Delen