Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Homeopathie

Praktijk klassieke homeopathie Anita Schuit

KLASSIEKE HOMEOPATHIE
Ontdek de werking van klassieke homeopathie, een geneeswijze waar mensen veel baat bij kunnen hebben. Voor chronische ontstekingen, allergieën, astma, eczeem, migraine, slaapproblemen, of welke andere klacht op fysiek emotioneel of mentaal gebied. Homeopathie is een complementaire alternatieve geneeswijze (CAM) gebaseerd op de natuurlijke wetten en de grondlegger is Samuel Hahnemann. Hij classificeerde ziektes vanuit diverse factoren, zodat een diep en duurzame behandeling in gang gezet kan worden. Ik ben gespecialiseerd in de ziekteclassificatie, wat inhoudt dat de richtlijnen van Hahnemann worden gevolgd,
U kunt bij mij ook terecht voor voedingsadviezen en orthomoleculaire middelen, ter verbetering van de fysieke en psychische gezondheid. Daarnaast geef ik detox adviezen en werk ik met orgaan middelen.

CEASE
Ontdek de werking van CEASE therapie. Zijn er keel-, neus- en oorklachten (KNO), angsten, een terugval in de ontwikkeling of welke andere( chronische) klacht na vaccinatie of langdurige medicatie ontstaan? Dan zou CEASE de aangewezen behandeling kunnen zijn. Deze methode laat veelbelovende resultaten zien. Ik kijk kritisch naar het huidige vaccinatiebeleid en pleit voor samenwerking en veilige vaccins. Ik kan informatie geven voor het opstellen van een individueel aangepast vaccinatieprogramma en ondersteun vaccinatie met homeopathie.

HOMEOPATHISCHE PROFYLAXE
Een andere mogelijkheid kan de homeopathische profylaxe (HP) zijn ter bescherming, ontwikkeld door arts homeopaat Dr. Isaac Golden. Een methode die effectief is gebleken en waar veel onderzoek aan vooraf is gegaan. Er wordt gebruik gemaakt van homeopathische middelen die gemaakt zijn van de desbetreffende ziekteverwekker. Door gebruik te maken van HP wordt het lichaam geleerd om de echte ziekteverwekker te herkennen. Doordat deze wordt herkent bestaat er een kans dat een (kinder)ziekte een milder verloop heeft. Als het lichaam dan inderdaad antistoffen aanmaakt ontstaat er een hogere immuniteit voor de desbetreffende (kinder)ziekten.

METHODE 'IK LEER ANDERS'.
Het huidige onderwijssysteem is een taalsysteem gebaseerd op woorddenkers.
Beelddenkers nemen informatie in beelden op en kunnen daardoor in het onderwijssysteem buiten de boot vallen. De methode ík leer anders coacht kinderen om de lesstof begrijpelijk te maken en om later zelf de vertaalslag te kunnen maken. Op deze wijze kunnen zij in het huidige onderwijs blijven meedraaien.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Wilhelminalaan 2, 1623MA - Hoorn nh
E-mailadres
ageschuit@gmail.com
Telefoon
0229-506554