Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb martincj

Verhalen / Ervaringen van

Nieuwe Nederlandstalige Ayurveda website online

Op 28 nov 2014 is de nieuwe website van Ayurveda Gelderland operationeel geworden. Veel werk is er aan vooraf gegaan en veel werk zal er nog volgen om de website een volwaardige status te geven. Het is onze doelstelling om van de site van Ayurveda Gelderland het omvangrijkste Nederlandstalige digitale Ayurveda naslagwerk te maken.

Er staan heel veel heerlijke recepten op de site vermeld, alles Nederlandstalig! In het Engels waren er al sites die dit bieden, in het Nederlamds niet. Vanuit de recepten is/wordt het mogelijk om door te klikken naar de eigenschappen van de diverse ingrediënten. Eerst koppelen we de diverse kruiden aan het recept, later volgt dit ook voor de overige ingrediënten. Bij de eigenschappen van de ingrediënten staan ook de indicaties en contra-indicaties vermeld.

Bezoekers zullen op onze site komen als ze bv via Google zoeken naar informatie over een aandoening. Hier vinden ze dan informatie die vanuit een algemene reguliere kijk op de aandoening beschouwd wordt. Maar ook vinden ze hier de psychosomatische kijk en voor ons het belangrijkste: de Ayurvedische benadering van de aandoening! Ook vermeld de site dan mogelijke remedies die wij u als Ayurvedisch therapeut zouden adviseren. De diepere ayurvedische informatie over deze remedies is alleen toegankelijk voor bij ons geregistreerde therapeuten. Maar vaak zullen er voor allerlei aandoeningen ook "home-remedies" beschikbaar zijn en die zijn weer voor iedereen beschikbaar.

Omdat een bezoeker die onbekend is met Ayurveda wellicht toch wel wil weten wat de diverse Ayurvedische begrippen betekenen, kan hier ook hier doorgeklikt worden naar nog meer informatie. Niet alleen op geneeskundige gebied, maar ook voor diverse andere onderdelen van Ayurveda, zoals Yoga, Mantra's, Yantras, Tantra, (Edel)stenen, Vedische Atrologie, Numerolgie en Mythologie.

Om onze doelstelling te bereiken zal de site (dagelijks) groeien en er zullen steeds meer 'linken' komen naar aanbelangende Ayurvedische onderwerpen. Dit kan elke bezoek weer nieuwe inzichten opleveren. En dan zijn wij aangekomen waar wij willen zijn: Ayur Veda = Leven en Inzicht.

Wij hopen dat elke bezoeker vindt wat hij of zij zoekt, maar ook geinteresserd raakt in de veelheid die wij u als Ayurveda Gelderland kunnen bieden.

Wilt u kennismaken met de praktijk van Ayurveda? Meld u aan voor een van onze workshops, cursussen., lezingen of andere activiteiten. Er zal een wereld voor u opengaan!

Reageer als eerste