Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Kinderdagverblijven en kinderopvang

Kidtopia VOF

Kidtopia komt voort uit de woorden kind en utopia. Kinderen hebben onbegrensde ontwikkelingsmogelijkheden en hebben onbeperkte fantasie. Kinderen zijn van nature puur en verdienen al het goede in het leven. Wij willen als opvoedingscentrum kinderen in hun ontwikkeling onbegrensde kansen geven. Zij krijgen tijdens hun ontwikkeling groeimogelijkheden en gereedschappen mee. Hiermee zullen zij als volwassene een volwaardig zijn van de samenleving.

Met de kinderopvang beogen wij dagopvang, buitenschoolse opvang. Buitenschoolse opvang is weer onder te verdelen in voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang. De meeste organisaties bieden verschillende vormen van opvang aan.

Op termijn zullen wij ook voorschoolse opvang aanbieden, wat vroeger de peuterspeelzaal was.

Ook is het verrichten van onderzoeken naar nieuwe mogelijkheden in de kinderopvangbranche mogelijk. Dit kan zowel in opdracht als op eigen initiatief plaatsvinden. Ook coachen en psychologische hulp, al of niet in combinatie met een derde partij, en het geven van lezingen en bieden van trainingen is een bijkomende taak die wij beamen.

De opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren, basisscholen en overheidsinstanties. Wij willen in het begin lokaal opereren mocht er landelijke belangstelling zijn, zullen we overwegen om uitbreiden.

Het kinderdagverblijf kent vaste structuur wat betreft dag indeling en organisatie van materiaal. Er zijn vaste momenten op de dag waarbij leidsters en kinderen aan tafel zitten om te eten, te drinken, te zingen, voor te lezen en te praten. Deze vaste tijden bieden de kinderen houvast en structuur. Op deze manier voelen kinderen zich veilig en kunnen zij zichzelf zijn en de wereld om zich heen verkennen. Ook de planning van meubilair en andere materiaal is zodanig ingericht dat het rust en structuur biedt voor het kind. Kind kan zijn daarmee persoonlijke spullen en speel- ontwikkelingsmateriaal op vaste plekken terug vinden.

We hanteren een flexibele regel wat betreft haal en breng tijden. We stellen echter wel op prijs kinderen voortijdig af te melden als zij niet op de kinderdag verblijf hoeven zijn. De kinderen komen aan het begin en einde van de dag bijeen.

Onze doelgroep betreft het bieden van opvang aan kinderen van 0-12 jaar uit (werkende) ouder gezinnen.

Wat ons onderscheid van de bestaande opvang centra zal onze brede openingstijden. Voor zover bekend bieden de bestaande opvang centra geen opvang mogelijkheden buiten de reg

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Marcantilaan 499, 1051MJ - Amsterdam
Telefoon
020-4868732