Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb reiny

Verhalen / Moment van

De wereld veranderd

De wereld veranderd !

Maar de politiek blijft hangen in hun eigen gedachtengoed. Het is duidelijk dat de onderkant van de samenleving het steeds minder goed krijgt en de betergesitueerden krijgen het steeds beter, maar dat zal de economie niet doen groeien, want de massa bestaat ( en er komen steeds meer ) uit mensen met een laag inkomen. De bedrijven welke normaliter altijd exporteren naar Rusland kunnen het door de Europese boycot van Rusland wel schudden. De bedrijven in Rusland gaan deze producten nu zelf produceren en zorgt dat het kapitaal in hun land blijft. Bedrijven in Nederland verhuizen naar landen waar nog goedkope arbeidskrachten zijn, en dat zorgt voor werkeloosheid in ons land.

Nu wil EU de energie voorziening centraal in gaan kopen en uiteraard verkopen aan de inwoners van Europa, doch het is meer de gedachte van, als je de energiebronnen beheerst, dan heb je ook meer macht.!! Rusland heeft veel brandstof over en weet daarom ook wel dat ze daarmede een machtpositie hebben. Een Dictator heeft algauw de zelfde trekken als het democratische Europa, macht over de burgers daar draait alles om. Er zal een tijd komen dat de burgers slapeloze nachten zullen hebben door deze ontwikkelingen, maar voorlopig slapen ze nog rustig en denken alles over te kunnen laten aan de politici. Een echte democratie waarbij iedereen gelijk behandeld wordt en er geen duizenden beperkingen opgelegd worden is idealer dan een dictatuur van één persoon of democratie met de neigingen naar machtsmisbruik.

Zolang de burgers geloven in politici zal er niets veranderen en blijven wij met een overschot aan ambtenaren en vorstelijk betaalde bestuurders zitten die de goed betaalde banen onderling verdelen, en de macht naar zich toetrekken. Het ware beter dat ze ons land structureel beter gaan besturen en zorg dragen voor de vrijheid en veiligheid van alle inwoners, en het kapitaal niet verspillen aan overbodige prestige projecten.

Reacties

Thumb reiny

reiny reageert

“Eenheid ” is een macht die ons kan redden.
Als de inwoners van het land zich, zoals in de oorlog, met elkaar verbonden zouden gaan voelen en een eenheid gaan vormen, dan zou er een kans van slagen zijn om de vrede te bewaren. De politiek heeft bewezen dat ze oorlogszuchtig zijn om aan de macht te komen, denk aan Oekraïne en de VVD er Van Baalen die de menigte opnaaide en met gebalde vuisten en aanzette tot tweedracht in dat land. Mede daardoor was er kans op een oorlog met Rusland ontstaan. Laat EU en de politici haar eigen problemen maar oplossen, en niet de intentie hebben van een wereldmacht te zijn. Als er oorlog komt zijn ze nergens en zitten de inwoners met de gevolgen. De burgers moeten een eenheid vormen en gezamenlijk zorgen dat er vrede blijft bestaan.!!! Zorg dat iedereen weer respect voor ons land krijgt en maak er iets duurzaams en moois van.