Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb reiny

Verhalen / Moment van

Is het reëel dat wij 8.5 miljard moeten betalen aan milieu

Is de mens verantwoordelijk voor de versnelde opwarming van de aarde ? Ja zeggen Klimatologen maar hoe serieus moet je dat nemen, ze kunnen het weer immers ook niet voor langere tijd vaststellen en daarom zal je ook moeten kijken wat Geologen er van vinden..

Geoloog heeft twijfels aan uitspraken van Klimatologen en want het is een illusie dat ze de opwarming kunnen reguleren met minder C02 produceren, en voorspellen wel gelijk als klimatologen dat er weer een ijstijd komt .Daarbij gaan geologen uit van vorige ijstijden 350.000 jaar geleden en vervolgens 250.000 , 150.000 , 200.000 jaar terug De volgende ijstijd komt er over 40.000 jaar. De mens speelt zeker wel een rol en kunnen beter minder energie verbruiken zodat er minder broeigas komt. Maar wat moeten wij doen als het kouder wordt, “meer” C02 produceren , want dat is ook goed voor bomen en planten want ze leveren ons zuurstof

Wij moeten andere energiebronnen ontwikkelen, maar dat heeft niets te maken met klimaat discussie. Het is een illusie dat wij het klimaat kunnen reguleren en als wij het wel willen, welk klimaat willen wij dan. Daar worden wij het nooit over eens , dus bouw liever dijken en maak ons niet zo afhankelijk van welslagen van een theorie welke gebaseerd is op de film An Inconventient Thruth “ waar op gezinspeeld wordt , en de schuld gegeven aan C02. De bewering dat 11000 jaar het klimaat constant was , dat is onzin. Het Klimaat veranderd voortdurend. En Emissie rechten afkopen is ( ons ) kapitaal vernietigen.

De gegevens van KNMI dat we nooit meer dan 2.9 promille C02 hadden en dat het nu 3.8 promille zou zijn klopt niet , het nu 0.38 promille. Hoe en waarom deze cijfers van KNMI onjuist zijn is mij onbekend . In ieder geval ziet het er voorlopig uit dat de aarde nog wel even opwarmen zal, alhoewel het nu waarschijnlijk wel over haar hoogtepunt heen is , en het water over 100 jaar 35 tot 80 cm hoger zijn. Als het extreem zou worden 1.50 Meter.

Wat zou de oorzaak kunnen zijn van deze milieuhype, Raken wij verstrikt in het net van Gazprom of is het een tactiek van Rusland en Amerika om ons ongemerkt afhankelijk te maken , en spelen ze dit via groene partijen en oude communisten om de aandacht af te leiden , het is wel allemaal toevallig zo het nu gaat. Wij zijn afhankelijk van Energie welke wij zelf niet kunnen opwekken want men is tegen Kernenergie, terwijl andere landen volop kernenergie installaties in werking hebben. Wij hebben het druk met regeltjes maken en worden financieel uitgekleed.

Reageer als eerste