Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb nieuwe flyer web 3 compleet

Verhalen / Locaties van

Internationale EYE-CANDY 10 Galerie Anita Ammerlaan

Graag nodigen wij jullie uit om op zondag 13 december aanwezig te zijn op de feestelijke opening van de internationale expositie EYE-CANDY 10 bij Galerie Anita Ammerlaan in het centrum van het Brabantse Roosendaal.

Van zaterdag 5 december t/m 28 februari is aan de Markt 39 in Roosendaal de internationale expositie Eye-Candy 10 te bezoeken. De tentoonstelling, op maar liefst 1150m2, kent een mooie diversiteit dat uiteenloopt van potloodtekeningen tot schilderijen en diverse soorten 3D-sculpturen van professionele kunstenaars uit Litouwen, Denemarken en Nederland.

De gratis toegankelijke expositie wordt feestelijk geopend op zondag 13 december. Vanaf 13:30 is iedereen van harte welkom bij Galerie Anita Ammerlaan in het centrum van Roosendaal. Menno Nefs(17), de voorzitter van de Jongerenraad Roosendaal, zal de officiële opening verrichten. Jongerenraad JONG Roosendaal is de jongerenraad voor de gemeente Roosendaal die zich inzet voor alle jongeren in Roosendaal van 12 tot en met 27 jaar. De jongerenraad doet dit door gevraagd en ongevraagd de mening te geven aan het College van B&W. Tijdens de opening zijn exposanten aanwezig, is er live muziek en wordt er een lekker drankje geschonken.

De opening wordt muzikaal opgeluisterd door professioneel ‘fingerstyle’-gitarist Hans Laduc uit het Noord-Hollandse Heiloo. Een allround gitarist die op één gitaar een complete band ten gehore brengt. Virtuoos en vanuit passie speelt hij eigen werk en prachtige vertolkingen van The Beatles tot Claudia de Breij en van Eric Clapton tot U2. Het spelen zit Laduc in het bloed. Overduidelijk. Op z’n zevende begon hij op een tennisracket, die hij later ombouwde tot een echte gitaar. Daarop laat hij horen hoe het volgen van je hart klinkt. Zijn muziek is gebaseerd op de oorspronkelijke Nashville stijl, maar heeft een unieke eigen sound die lekker in het gehoor ligt.

Exposanten:
Diana Rudokiene(schilderijen) en Jolanta Rudokiene(tekeningen) uit Litouwen en Soren Nellemann(schilderijen) uit Denemarken zorgen voor het internationale karakter van deze expositie. De Nederlandse exposanten zijn: Remko Willems(handgemaakte bluesgitaren), Peter Vial(mixed media sculpturen), Gré Dubbeldam(emaille-wandobjecten), Mariëlle Braanker(glaskunst), Carmen Milhous(schilderijen), Adrie Legierse(RVS sculpturen), Imke Meesters(mixed media sculpturen), Karin Berg(schilderijen), Marie-Josée Boerenkamp(schilderijen), Anneke Verstegen(linosnedes), André te Dorsthorst(keramische sculpturen), Louis La Rooy(glaskunst) en Anita Ammerlaan(schilderijen).
Een YouTube-impressie met werk van de deelnemende exposanten kunt u bekijken via deze link: https://youtu.be/PwE17TggW-k
De organisatie van Eye-Candy 10 ligt in handen van professioneel kunstenaar Anita Ammerlaan en haar echtgenoot Patrick Roelofs, die samen de galerie aan de Markt 39 in Roosendaal uitbaten. De expositie is voor iedereen gratis te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Eerste en tweede kerstdag is de galerie gesloten.

Anita Ammerlaan studeerde in 1999 af(Autonoom 2D) aan de Willem de Kooning Academie voor Schone Kunsten in Rotterdam en samen met haar echtgenoot houden zij zich fulltime bezig met kunst.

Wij hopen jullie te mogen begroeten op zondag 13 december in Roosendaal!

Vriendelijke groet,

Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

Locatiegegevens:
Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39, Roosendaal
www.anitaammerlaan.com

Reageer als eerste