Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb nieuwe flyer web 3 compleet

Verhalen / Locaties van

Singer Songwriter Sunday 25 oktober in Roosendaal

Bekende singer songwriters in Roosendaal
Op zondag 25 oktober vindt in de galerie van Anita Ammerlaan in Roosendaal een nieuw festival plaats. Singer Songwriter Sunday staat in het teken van de beste Singer Songwriters die ons land rijk is. Professionele kunst wordt gecombineerd met professionele muziek en is gratis toegankelijk.
“We hebben de galerie van Anita Ammerlaan, een unieke en 1150m2 grote ruimte aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal, ter beschikking gekregen voor dit kleine festival”, legt Robin uit. “Het Ear Candy festival combineerde altijd al beeld en geluid en ook deze keer willen we dat gaan doen. De Singer Songwriters passen perfect bij de sfeer die de kunstgalerie uitstraalt en zo hebben de mensen wederom iets moois te zien en te horen. We hebben het voor elkaar gekregen om bekende artiesten naar het festival te halen waaronder de deelnemer aan het televisie programma 'De beste singer songwriter van Nederland': Jeroen Kant. Verder treden ook Flip Noorman, Petra en Sebastiaan Honing, Mathijs Leeuwis en Björn van der Doelen op. Die laatste naam klinkt bij de meeste mensen wel bekend in het gehoor, Björn is namelijk onder andere profvoetballer geweest bij PSV.

Singer Songwriter Sunday zal plaatsvinden op zondag 25 oktober vanaf 13.30 in de galerie van Roosendaalse kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in Roosendaal, bezoekers die op de gastenlijst staan kunnen vanaf 13:00 naar binnen. Er kunnen maar 250 mensen toegelaten worden dus je moet je even inschrijven voor de gastenlijst op www.earcandyfestival.nl
Het programma ziet er als volgt uit:
13:30 - 14:10: Flip Noorman
14:25 - 15:05: Mr & Mrs Honey
15:20 - 16:00: Mathijs Leeuwis
16:15 - 16:55: Jeroen Kant
17:10 - 17:50: Björn van der Doelen

Behalve van de singer songwriters kunnen bezoekers tevens expositie Eye-Candy 9 bekijken, het werk van 12 professionele kunstenaars is nog tot 29 november in Roosendaal te zien.
Het bijzondere werk van de volgende kunstenaars is aanwezig in de galerie van Anita Ammerlaan: Robin Looy, Remko Willems, Jos Rijff, George Calis, Ingrid Jansen, Dorine Latenstein, Conny Paap, Peer van Gennep, Erika Stanley, Ria de Maat, Mariek Samuels en Anita Ammerlaan.
Eerder dit jaar was al bekend geworden dat de organisatie van het Ear Candy Festival na 5 jaar de formule om zou gaan gooien. “Na 5 jaar een enorm succesvol festival te hebben georganiseerd is het tijd voor wat nieuws”, aldus organisator Robin Looy. “We willen blijven vernieuwen en Roosendaal blijven voorzien van evenementen en daarom hebben we gekozen voor de andere aanpak. We zullen niet meer één groots festival organiseren maar meerdere evenementen per jaar. Zodoende is er in Roosendaal het hele jaar rond wat te beleven en doordat we de meest uiteenlopende evenementen gaan organiseren is er voor iedereen wel een keer wat leuks bij.”

Reageer als eerste