Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb nieuwe flyer web 3 compleet

Verhalen / Locaties van

Workshop ‘Inspiratie’ en ‘Mixed Media’ door Anita Ammerlaan

Zin in een leuke workshop door professioneel kunstenaar Anita Ammerlaan in haar Galerie in Roosendaal?
De workshops 'Inspiratie' worden gehouden op zaterdag van 13:00 tot 16:00, op de volgende data: 19 maart, 2 april, 16 april en 30 april. De workshops 'Mixed Media' worden gehouden op woensdag van 13:00 tot 16:00, op de volgende data: 23 maart, 6 april en 20 april.
De workshops vinden doorgang bij minimaal 5 deelnemers en het maximaal aantal deelnemers is 10 personen. De prijs voor deze workshops bedraagt € 65,- en dat is inclusief: 21% B.T.W., koffie, thee, fris, een wijntje, koek, zoutjes, papier, doek van 40x50cm en gebruik van potloden/ penselen/pennen/krijt/inkt/verf, e.d.

WORKSHOP 'INSPIRATIE'
In deze workshop ga je op zoek naar inspiratie, je gaat op zoek naar datgene wat écht belangrijk is voor jou. Je gaat niet op zoek naar datgene wat belangrijk is voor mij of voor de buurvrouw, het gaat om jou!

De workshop bestaat uit 2 fases:
Fase 1: Door middel van een aantal kleine verzamel-, schrijf-, teken- en schilderopdrachten wordt je begeleid in jouw zoektocht naar je eigen rode draad. Je wordt op deze manier uitgedaagd om creatief, anders en 'out of the box' te denken met betrekking tot thema's, kunststromingen en stijlen.
Fase 2: Vervolgens gaan we naar aanleiding van je resultaten, van je eigen bevindingen, aan de slag om een 'eindwerk' te maken. Dit eindwerk maak je op een 40x50x2,5cm katoenen doek.

Afhankelijk van je bevindingen en resultaten is het goed mogelijk dat je het eindwerk deze dag niet afkrijgt. Dit is niet erg, het gaat in eerste instantie om het vinden van de eigen rode draad. Het proces is in deze workshop het belangrijkste, zodat je naar huis gaat met inspiratie om daar thuis mee verder te kunnen.
Het is goed mogelijk dat je toch wat meer oefeningen zou willen om uit een eventueel vastgeroest patroon te breken. In dat geval kunt u zich inschrijven voor een vervolg workshop of voor de workshop 'Mixed Media'.

WORKSHOP 'MIXED MEDIA'
Deze workshop sluit ook heel goed aan op de workshop 'Inspiratie'.
Ook deze workshop bestaat uit 2 fases:
Fase 1: We gaan in deze workshop eerst wat teken- schilder- en/of schrijfoefeningen doen om de eigen rode draad te vinden of op te pakken. Ook krijg je wat uitleg over (het gebruik van) verschillende materialen.
Fase 2: Vervolgens gaan we naar aanleiding van het eigen thema of thema's op een 40x50cm doek aan het werk. Je gaat aan het werk met datgene wat belangrijk is voor jou en dus niet met de rode draad van iemand anders, want het gaat om jou rode draad! En wat is er nu fijner om van datgene wat voor jou belangrijk is een kunstwerk te gaan maken!?

Het kunstwerk kan bestaan uit afbeeldingen en andere meegenomen materialen. Ook in deze workshop is het proces het belangrijkste, maar we werken wel naar een eindresultaat toe.

Voor beide workshop kan je ook zelf materiaal meenemen als je dat wilt, bijvoorbeeld: eigen afbeeldingen, foto's, stofjes, wol, zand, schelpen, jute, hout, blaadjes, tijdschrift, krant, snoeppapiertjes, oude bonnetjes en eventueel een notitieboek of dummy voor aantekeningen.

Je kan je aanmelden voor de workshop 'Inspiratie' en/of de workshop 'Mixed Media' door een mailtje te sturen naar info@anitaammerlaan.com

Locatiegegevens:
Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39
Roosendaal

Reageer als eerste