Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Loodgieters

Baderie Van Wijk


Uw badkamer is onze zorg. In de wereld van oneindig veel sanitaire artikelen, stijlen, kleuren en materialen, kunnen wij samen met u de ideale badkamercombinatie samenstellen. Uw wensen en onze kennis vormen de basis van een bijzonder eindresultaat.

Baderie van Wijk bestaat al ruim 50 jaar! De ervaring en kennis die opgedaan is in al die jaren ervaart u niet alleen in de showroom, maar zeker ook op de werkvloer. Dus bij u in de badkamer, bij de cv ketel, de zonneboiler, de pv panelen, het installatiewerk en alle overige werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren, zult u dit ervaren.

Bij het uitzoeken van een badkamer en/of toilet komt veel kijken. Samen met u maken we tijdens uw eerste bezoek eerst een analyse van uw wensen, eisen en budget, zodat wij het vervolg van de gesprekken daar perfect op kunnen afstemmen. Daarna maken wij een ontwerp en tekening zodat u uw badkamer langzaam aan duidelijk gaat worden. Vervolgens zoeken we samen de materialen uit. Daarna komen wij vrijblijvend bij u thuis opnemen.

Na de opname komt u weer bij ons terug in de winkel alwaar we de complete offerte kunnen gaan bespreken. Uiteraard is het bij Baderie Gouda altijd mogelijk om de badkamer geheel door ons te laten uitvoeren, maar we kunnen het ook samen doen als u bijvoorbeeld zelf het sloopwerk of andere zaken voor uw rekening wilt nemen. Vanzelfsprekend kunt u ook als handige doe-het-zelver alles bij ons aanschaffen. Wij zullen u dan, waar nodig, met raad en daad bijstaan. En komt u er zelf niet meer uit, dan bestaat altijd nog de mogelijkheid dat wij het van u overnemen. Dat is allemaal het comfort dat u van Baderie van Wijk mag verwachten!

Graag maken wij een afspraak met u om vrijblijvend bij ons in de showroom een plan te maken voor uw nieuwe badkamer of toilet. Buiten Gouda maken wij natuurlijk ook badkamers, toiletten, ander sanitair, cv ketels, zonneboilers, PV installaties en loodgieterswerk in Reeuwijk, Boskoop, Waddinxveen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan de Ijssel, Haastrecht, Vlist, Schoonhoven, Bodegraven, Oudewater, Schoonhoven, Zoetermeer, Rotterdam, Capelle, Den Haag en andere gemeenten in een straal van 50 kilometer rondom Gouda.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
Gesloten 09:30
17:30
09:30
17:30
09:30
21:00
09:30
17:30
09:30
16:30
Gesloten
Website
website
Adres
Kampenringweg 11, 2803PE - Gouda
E-mailadres
info@baderie-gouda.nl
Telefoon
0182-517748