Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Schildersbedrijven

Wit Schildersbedrijf De

In 1951 startte Adriaan Janus de Wit vanuit een kleine werkplaats aan de Haareweg in Doetinchem met De Wit Schilders. Binnen enkele jaren groeide het bedrijf naar een middelgroot schildersbedrijf, dat tevens beschikte over een verf- en behangwinkel. In 1964 overleed Janus. Bij gebrek aan opvolging nam medewerker Eddie Ebbers senior het bedrijf over.

De naam De Wit bleef gehandhaafd. Medio jaren 80 kwam Eddy Ebbers junior in het bedrijf en in 1991 volgde hij zijn vader op. Professioneel all round schildersbedrijfDe winkel is inmiddels afgestoten maar de kernactiviteit, het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op schilder- en beglazingsgebied voor particulieren, instellingen en bedrijven, is in de loop der jaren niet veranderd.

Om de professionaliteit en kwaliteit te waarborgen, wordt veel aandacht besteed aan de nieuwste technieken en materialen. Alle medewerkers zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Zodat u kunt rekenen op een kwalitatief zeer goed eindresultaat. DeWit.Schilder. Veelzijdig specialist met oog voor detail.Betrouwbaar en veelzijdig schildersbedrijfDe Wit.Schilder werkt al vele jaren voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Het kleinschalige familie-bedrijf is ervaren en flexibel genoeg om zowel kleine als grote projecten aan te kunnen. Innovatief vakwerk, klantvriendelijkheid en duidelijkheid in afspraken behoren tot de kernkwaliteiten. Het aanbieden van bijzondere specialisaties en producten is een aantoonbare meerwaarde. Van ruw idee tot uitvoering: bij De Wit vindt u alles onder één dak.

Als u kiest voor samenwerking met DeWit.Schilder, kiest u voor een ervaren, betrouwbaar en modern bedrijf, met een traditionele opvatting over vakmanschap en het nakomen van afspraken!WandafwerkingNaast gewoon behang- en schilderwerk is De Wit gespecialiseerd in speciale soorten wandafwerking. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes en zorgen voor een perfecte uitvoering en afwerking.

Zeer divers behang Zowel eenvoudig als exclusief behang, bijvoorbeeld extra zwaar of breed of met bijzondere patronen en effecten.Tadelakt Marokkaans stucwerk ook geschikt voor vloeren en voor natte ruimtes.Leemstuc Mensvriendelijke, niet chemische wand-afwerking. Naturel of in basiskleuren. Voelt prettig en comfortabel en oogt zeer sfeervol. Leemstuc is vochtregulerend.
Website
website
Adres
Haareweg 83, 7009EB - Doetinchem
E-mailadres
info@dewitschilder.nl
Telefoon
06-53670388