Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Reclame

Rakàta

InDesign, Illustrator, Photoshop, Adobe. Het is voor elke grafische vormgever noodzakelijk gereedschap. Maar creativiteit zit niet in een softwarepakket. Rakàta 3.0 is nergens te koop. Het zit in mn ziel, hart en hoofd. Password: passie.

Het formaat van mijn inzet? Billboard size. Maar ik ben ook met kleinere afmetingen vertrouwd. Van boekjes, jaarverslagen en catalogi. Van logos en advertenties. Van huisstijlen en campagnes. Hun verschijningsvorm? In drukwerk. Maar ook digitaal.

Zo werk ik al ruim twintig jaar. Aanvankelijk bij organisaties en bedrijven, waaronder Communicatie Team, PON, Rudolf Gras en AGH. Later onder de vlag van Rakàta, mijn eigen bureau. Sinds 2006 ben ik in De Gruyter Fabriek in s-Hertogenbosch gevestigd, vanwaaruit ik stad en land opvrolijk met mijn ontwerpen. In de dikke map herinneringen-waarvan-ik-goede-zin-krijg, zit werk dat ik maakte voor onder meer Origin, Etos, McAfee, Theater de Speeldoos en woningcorporatie Thuisvester in Oosterhout en omgeving.

Rakàta is klein. Maar niet allenig. Waar nodig werk ik samen met fotografen, webbouwers, tekstschrijvers, stylisten en communicatiestrategen. Hun gemeenschappelijkheid: kennis, kunde, creativiteit. Thats what counts.

Zou je op Marktplaats inspiratie kunnen kopen? Tweedehands bezieling? Vast. Maar ik doe hem liever zelf op. In mode en muziek. Op straat. In de trein. Tussen terrasstoelen. Overal in Nederland. Maar net zo lief in Azië en Midden-Amerika, want ik verken graag grenzen. Dat zie je. Aan mijn werk: authentiek kleurig, uitgesproken. Dat zie je aan mij: authentiek, kleurig, uitgesproken.

Andere kwaliteiten? Ik ben sterk bij de opdrachtgever betrokken, houd van zorgvuldigheid op de vierkante millimeter en leg de lat meedogenloos hoog. Kortom: ik geef graag tegenwicht aan de groeiende onverschilligheid, slordigheid en middelmaat in de wereld.

Afspreken?
Rakàta is de naam van een vulkanisch eilandje tussen Java en Sumatra. Ecologen en biologen roemen het om zijn diversiteit. Afspreken daar? Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Mooi. Pak de boot vanuit Penengahan of Cilegon. Stap uit op Rakàta-Zuid: bij de watervallenhalte – het logische anagram van Hellen te Walvaart. Snel zeeziek? Een ontmoeting in s-Hertogenbosch of elders in Nederland kan natuurlijk ook: 06 54 90 33 77.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Aawal 50, 5211PS - Den Bosch
E-mailadres
hellen@rakata.nl
Telefoon
073-6400600