Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Pompen

Ende Technische Handelsonderneming BV vd

Topprestaties door toptechniek!

In onze markten draait het altijd om topprestaties. Daarom rekenen ondernemers op betrouwbare toptechniek. Bij de Van der Ende Groep leveren we daar graag een aandeel in, met vier bedrijven onder één vlag: Van der Ende Pompen, Van der Ende Metaal, Van der Ende T.H.O. (Technische Handels- onderneming) en Van der Ende Phyto-Drip. Met onze bedrijven zijn we onze klanten van dienst op het gebied van pompen en elektrotechische materialen, als ook met onderhoud, reparatie, metaalbewerking en klantspecifieke technische oplossingen.

De historie in het kort

In 1985 richtte Piet van der Ende, de huidige algemeen directeur, het bedrijf op. Hij begon met het repareren en reviseren van waterpompen voor de glastuinbouw. Al snel volgden de verkoop van nieuwe pompen en elektrotechnische materialen zoals frequentieregelaars, relais, magneetschakelaars en thermische beveiligingen. In 1987 nam het bedrijf zijn intrek in het huidige pand, in 1991 kwam Van der Ende T.H.O. in Oss erbij, gericht op preventief onderhoud, reparatie en revisie van rioolpompen. In 2007 werd Lubbe Metaal (nu Van der Ende Metaal), gericht op constructies en plaatbewerking, toegevoegd.

De activiteiten

De Van der Ende Groep is actief op een breed terrein. Naast pompen worden elektromotoren, frequentieregelaars, vertragingsmotoren, kleppen, compressoren en ventilatoren verkocht, gereviseerd en gerepareerd. Monteurs staan klaar voor preventief onderhoud, reparaties en het installeren van complexe projecten in industrie, utiliteitsbouw en bij overheidsinstellingen. Innovatie neemt een belangrijke plaats in bij de Van der Ende Groep. Ontwikkelingen in eigen huis, soms in samenwerking met opdrachtgevers, hebben tot een groot aantal mooie producten geleid. De meest recente ontwikkeling is de Phyto-Drip®, een technisch en complex product dat in een eigen bedrijf is ondergebracht: Phyto-Drip B.V.. De Van der Ende Groep is importeur, dealer en partner van een aantal gerenommeerde fabrikanten, waaronder Lowara, Vacon, Finder, ITT, Faggiolati, Cantoni, Reko, Allen-Bradley, Sirai en Metal Work.

Een toegewijd team

Met 60 medewerkers hebben we veel knowhow in eigen huis. Aan het hoofd van het enthousiaste team staan algemeen directeur Piet van der Ende en operationeel directeur Arie van der Wijden. Sinds kort maakt Lex van der Ende ook deel uit van het directieteam.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
16:45
08:00
16:45
08:00
16:45
08:00
16:45
08:00
16:45
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Scheldestraat 4, 5347JD - Oss
Telefoon
0412-631378